Mobiele menu

Linda en Paul bij Rob Kleijs van Omroep Gelderland, Vierdaagse Nijmegen

100 ste Vierdaagse: Interview met Omroep Gelderland

De dag voordat de Vierdaagse 2016 van start ging, zijn Paul en Linda, één van onze 'koppels', geïnterviewd voor de radio door Omroep Gelderland.

Deze week, van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juli 2016, lopen fanatieke lange afstandswandelaars in Nijmegen mee met de 100-ste Vierdaagse. Ruim 47.000 mensen schreven zich dit jaar in. Voor de jubileum editie is er een extra afstand: naast de 30, 40 en 50 km kan je dit jaar ook de 55 km lopen. Voor die extra lange afstand zijn er ruim 5.000 deelnemers.

Eerste date + radio interview op de wedren

Vorig jaar, in 2015, hadden twee van onze leden hun eerste date op de wedren, de startplaats van de Vierdaagse.

Linda (45, Noord-Brabant) en Paul (44, België) troffen elkaar op onze online datingsite DeWandeldate. Op de wandeldatingsite kunnen leden elkaar opzoeken, niet alleen via kenmerken als leeftijd en provincie, maar ook via wandelvoorkeuren en wandeltypen (de vierdaagseloper is één van de wandeltypen) en natuurlijk via de profielteksten die de leden zelf schrijven. Op de avond vóórdat de Vierdaagse van start ging spraken Linda en Paul met elkaar af. Hun eerste ontmoeting pakte heel goed uit, en de 4 dagen die volgden zochten ze elkaar iedere dag weer op. Linda liep de 40 km en Paul de 50 km, de laatste kilometers wandelden ze samen naar de finish. In hun eigen verhaal beschrijven ze hoe dat allemaal ging. 

Afgelopen maandag, precies een jaar later, spraken Linda en Paul opnieuw samen af op de wedren in Nijmegen, om hun eerste bijzondere ontmoeting te herbeleven.  

Omroep Gelderland had mij gevraagd of ze één van onze koppels mochten interviewen tijdens de Vierdaagse. Natuurlijk dacht ik het eerst aan Linda en Paul. Zij wilden graag meedoen en stelden voor het interview ook op de wedren te doen, op maandagmorgen. Dat kwam goed uit. Precies de plek waar Omroep Gelderland een stand had opgebouwd.

Hier kan je het gesprekje tussen verslaggever Rob Kleijs en Linda en Paul beluisteren: Interview met Omroep Gelderland (helaas, de link is er niet meer). 

En hier kan je het Verhaal dat Linda en Paul zelf schreven lezen: Paul en Linda: ontmoeting bij de Nijmeegse 4daagse, 31 juli 2015.

Succesverhaal en publiciteit Linda en Paul

Vierdaagse Blogs van DeWandeldate

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 20 juli 2016