Mobiele menu

Samen de Nijmeegse Vierdaagse lopen - Foto uit 1933

In 2024 de Vierdaagse lopen met je nieuwe liefde?

Vierdaagse lopers vinden elkaar via datingsite DeWandeldate

Ben je single en heb je plannen de Vierdaagse te lopen dit jaar? Via DeWandeldate, datingsite voor wandelaars, kan je op zoek naar andere Vierdaagselopers. Zie je een leuke man of vrouw, ga dan voor een eerste kennismaking samen op wandeldate. Als ‘de klik’ er is ligt de weg naar de Vierdaagse voor jullie open: samen trainen, samen voorbereiden en samen naar de eindstreep. Zo wordt 2024 een extra mooi Vierdaagse jaar. 

Veel DeWandeldate leden willen de Vierdaagse lopen

Singles met plannen om in 2024 een Vierdaagse te wandelen kunnen elkaar ruim vóór die tijd al ontmoeten. Datingsite DeWandeldate helpt daarbij. Wie zich inschrijft als lid maakt een profiel aan en geeft daarin ook aan welk type wandelaar hij of zij is: ‘natuurliefhebber’, ‘stadswandelaar’, ‘rugzakloper’ ... 8% van de leden van DeWandeldate is ‘Vierdaagseloper’. De jongste is 20 jaar, de oudste 76 jaar. Deze Vierdaagselopers zijn zowel mannen als vrouwen, in ongeveer gelijke verhoudingen.  

De 23-ste Nijmeegse Vierdaagse in 1933.
  • Foto: Samen de Vierdaagse lopen, in 1933 (Foto: Regionaal Archief Nijmegen).

Vierdaagse training als eerste wandeldate

Alle leden zetten een voorstel voor een eerste wandeldate in hun profiel. Ook samen een wandeltraining doen behoort tot de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook starten met een korte wandeling, als eerste kennis making.

Zó ga je op zoek naar een Vierdaagse Wandelmaatje

Datingsite DeWandeldate helpt singles die graag wandelen elkaar te vinden. In je profiel kan je aangeven of je een Vierdaagse loper bent. En dan kan je op zoek naar andere Vierdaagse lopers.

  • Ben je Single? Meld je gratis aan als Lid van DeWandeldate.
  • Vul bij de wandeltypen in dat je een Vierdaagse loper bent.
  • Vertel in je Wandeldate voorstel dat je over de Vierdaagse wilt praten. 
  • Zoek op de Singles pagina via Wandeltype naar andere Vierdaagse lopers.
  • Klik op profielen die je aanspreken, deel Likes uit, persoonlijke Berichten.
  • Ga samen op Wandeldate! Een lange of korte wandeling, om kennis te maken en alvast je Vierdaagse plannen te bespreken.  

13 Wandelvierdaagsen in 2024

Voor de fanatieke wandelaars, die aan één wandelvierdaagse niet genoeg hebben, voor de mensen die uitgeloot zijn en ook voor wandelaars die moeite hebben met de afstanden of het massale karakter van de Nijmeegse Vierdaagse: er zijn nog ca. 12 andere Vierdaagsen. Van mei t/m oktober, door de mooiste nationale parken en natuurgebieden in Nederland. Van de Drents-Friese Woud wandelvierdaagse in Drenthe tot Heuvelland Vierdaagse in Limburg. Genoeg keuze om tenminste één keer de Vierdaagse te lopen in 2024.

Vierdaagse Blogs van DeWandeldate

DeWandeldate volgen of lid worden

Foto: 23-ste Nijmeegse Vierdaagse in 1933, Regionaal Archief Nijmegen

© DeWandeldate, 2 febr 2015. Update 2014.