In 2019 de Vierdaagse lopen met je nieuwe liefde?

Samen de Nijmeegse Vierdaagse lopen - Foto uit 1933

Vierdaagse lopers vinden elkaar via datingsite DeWandeldate

Ben je single en heb je plannen de Vierdaagse te lopen dit jaar? Via DeWandeldate, datingsite voor wandelaars, kan je op zoek naar andere Vierdaagselopers. Zie je een leuke man of vrouw, ga dan voor een eerste kennismaking samen op wandeldate. Als ‘de klik’ er is ligt de weg naar de Vierdaagse voor jullie open: samen trainen, samen voorbereiden en samen naar de eindstreep. Zo wordt 2019 een extra mooi Vierdaagse jaar. 

Veel DeWandeldate leden willen de Vierdaagse lopen

Singles met plannen om in 2019 de Vierdaagse te wandelen kunnen elkaar ruim vóór die tijd al ontmoeten. Datingsite DeWandeldate helpt daarbij. Wie zich inschrijft als lid maakt een profiel aan en geeft daarin ook aan welk type wandelaar hij of zij is: ‘natuurliefhebber’, ‘stadswandelaar’, ‘rugzakloper’ ... 8% van de leden van DéWandeldate is ‘Vierdaagseloper’. De jongste is 18 jaar, de oudste 76 jaar. Deze Vierdaagselopers zijn zowel mannen als vrouwen, in ongeveer gelijke verhoudingen.  

  • Foto: Samen de Vierdaagse lopen, in 1933 (Foto: Regionaal Archief Nijmegen).

Vierdaagse training als eerste wandeldate

Alle leden zetten een voorstel voor een eerste wandeldate in hun profiel. Ook samen een wandeltraining doen behoort tot de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook starten met een korte wandeling, als eerste kennis making.

19 Wandelvierdaagsen in 2019

Voor de fanatieke wandelaars, die aan één wandelvierdaagse niet genoeg hebben, voor de mensen die uitgeloot zijn en ook voor wandelaars die moeite hebben met de afstanden of het massale karakter van de Nijmeegse Vierdaagse: er zijn nog 19 andere Vierdaagsen. Van mei t/m oktober, door de mooiste nationale parken en natuurgebieden in Nederland. Van de Drents-Friese Woud wandelvierdaagse in Drenthe tot Heuvelland Vierdaagse in Limburg. Genoeg keuze om tenminste één keer de Vierdaagse te lopen in 2019.

Miniserie Vierdaagse Blogs van DeWandeldate

Succesverhaal en publiciteit Linda en Paul

DeWandeldate volgen of lid worden

Foto: 23-ste Nijmeegse Vierdaagse in 1933, Regionaal Archief Nijmegen

© Irene den Ouden, DeWandeldate, 2 febr 2015. Update: 17 december 2018.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.