Mobiele menu

Paul en Linda troffen elkaar iedere dag, hier op de dag van Cuijk.

Paul en Linda: ontmoeting bij de Nijmeegse 4 daagse

Linda en Paul leerden elkaar kennen bij de Vierdaagse in 2015, ze verloofden zich bij de Vierdaagse in 2017 en ze trouwden bij de Vierdaagse in 2019. 

Weer zo'n mooie ontmoeting tussen twee wandelaars via DeWandeldate! Dit keer twee echte lange-afstands-wandelfanaten: Paul en Linda zijn beiden Vierdaagselopers en Paul is ook Kennedymarsloper (een tocht van 80 km binnen 24 uur). Zij hadden hun eerste (zeer romantische!) date de avond vóór de Vierdaagse begon. Daarna liepen ze alle dagen samen.

Zij zochten en vonden ..

Ook uit dit verhaal blijkt weer hoe belangrijk de profielteksten op de datingsite zijn. Hoe duidelijker je bent, hoe eerder je vindt wat je zoekt.

Zo schreef Paul in zijn profiel: "Na veel fietsvakanties heb ik een jaar of vier geleden het wandelvirus ontdekt en sindsdien vele mooie tochten gemaakt door de Nederlandse natuur maar ook in het buitenland. Ook de Nijmeegse vierdaagse al een paar keer gelopen en de diverse kennedymarsen.  Ik zoek een lieve , sociale, betrouwbare en zorgzame vrouw die graag met mij leuke wandeltochten wil maken en vele nieuwe schitterende wandelplekjes ontdekken in zowel Nederland als buitenland."

Linda schreef: "In het weekend wandel ik graag in de natuur, en op de werkdagen ga ik fitnessen. Als gouden kruisdraagster beleef ik het wandelen van de Nijmeegse 4 daagse als een geweldig feest. Ik zoek een lieve en actieve man met humor. Ik hou van delen van dingen die ons, in ons beide leven bezig houden. En een wandelaar die het misschien ook leuk vindt om de Nijmeegse 4 daagse te wandelen?"

Het succesverhaal van Paul en Linda

(Paul is 44 jaar, en woont in België, Linda is 45 jaar en woont in Noord-Brabant)

"Aan de start van de Kennedymars van Someren ontving Paul een like terug van mij. Vanaf die dag hebben wij elke dag een bericht gestuurd. En in de berichten kwamen we er samen achter hoeveel wij samen gemeen met elkaar hebben, Niet alleen de wandelpassie, maar ook het feestje vieren en waarom we beide ons zo aangetrokken voelen aan de Nijmeegse 4 daagse. Zelfs de wensen van de wandelingen die wij nog in de toekomst willen gaan maken kwamen overheen. De brieven werden steeds langer en ook steeds meer de behoefte om elkaar te ontmoeten. Wij hebben afgesproken om op de maandag onder de start van de Nijmeegse 4 daagse, op de wedren elkaar te ontmoeten.

Inmiddels vonden we het toch wel spannend geworden om eindelijk diegene te ontmoeten die zulke lieve brieven en inmiddels ook via messenger schreef. Op de wedren aangekomen appten we elkaar dat we beide er al waren en daar was dan eindelijk de ontmoeting onder de start, ook zo mooi symbolisch als start van onze relatie. Paul had voor mij mijn lievelingsbloemen mee gebracht, gladiolen en een roos. En vanaf het eerste moment voelde het heel goed. En zo zijn we samen naar de Waalkade gegaan om daar op een terrasje gezellig te praten. Linda had ook een aandenken voor Paul meegenomen, een kaarsenhouder met de skyline van Grave. Omdat zij al veel liefde heeft mogen ervaren van Paul in zijn berichten. Daar straalde ze zoals een lichtje.

De rest van de dag hebben we heerlijk door Nijmegen gewandeld en nog op wat andere terrasjes wat gedronken. Aan het einde van de dag de hoop uitgesproken dat we elkaar misschien zouden treffen ergens op de route.

Op de eerste dag van de 4 daagse waar de route van de 40 km, waar Linda op wandelt en de 50 km waar Paul op wandelt bij elkaar komen, neemt Linda contact op met Paul. Hij was daar net, en zo konden we de rest van de route samen verder wandelen. En op de tweede dag heeft Paul even bij Wijchen op Linda gewacht en hebben we weer heerlijk samen kunnen wandelen. De derde dag bij Milsbeek troffen we elkaar weer nadat Paul weer had gewacht, en zo samen door het gezellige Groesbeek en over de zevenheuvelenweg. De 4 dag had Linda last van een dikke enkel maar Paul was zo lief om wat langer op Linda te wachten om samen door het feestelijke Cuijk en over de Via Gladiola te gaan. In de avond hebben we nog heerlijk gefeest in de stad.

Onze start onder het startvlag op de wedren, is een heel mooi begin geworden van onze 4 daagse Liefde en wij hopen samen nog vele finishvlaggen te zien van diverse wandelevenementen."

"Irene bedankt en wij hopen dat nog vele hun liefde mogen vinden via dewandeldating site.

Groetjes Paul en Linda"

 

Wil je méér succesverhalenverhalen lezen?

Paul en Linda vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene, info@dewandeldate.nl.  

 

Succesverhaal en publiciteit Linda en Paul

Vierdaagse Blogs van DeWandeldate

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 31 juli 2015.