Mobiele menu

Het gaat allemaal helemaal top, ook het wandelen, ha ha!

100 opzegberichtjes van wandeldaters die een man of vrouw vonden

Via datingsite DeWandeldate zijn al heel wat nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties ontstaan. Veel leden die een leuke man of vrouw vonden sturen een enthousiast berichtje mee bij hun opzegging. Een bloemlezing.

59 Succesverhalen

Sinds de start op 1 maart 2014 heeft onze datingsite al honderden mensen bij elkaar gebracht. Enkele cijfers t/m 1 februari 2020:

 • 726 leden vonden een partner. Dat zijn dus 363 koppels (t/m 1 februari 2020).
 • 59 koppels stuurden hun succesverhaal in. 

59 Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

 

Eén van de koppels die hun Succesverhaal instuurde

100 Reacties van Opzeggers

Lang niet alle koppels delen hun Succesverhaal. Vaak vinden ze dat nog te vroeg of ze komen er gewoon (nog) niet aan toe.

Veel mensen sturen bij hun opzeggng wel een leuke reactie mee. Omdat veel reacties ook eigenlijk kleine mini-verhaaltjes zijn, laat ik jullie graag zien wat er zoal binnenkomt. 

 

50 reacties van MANNEN die iemand vonden via DeWandeldate:

 1. Man (26, Noord-Holland): Beste Irene, inmiddels via jullie een hele leuke vriendin tegen gekomen waar ik nog steeds een relatie mee heb. 
 2. Man (28, Gelderland): Op het moment heb ik het fijn met iemand die ik heb leren kennen via de wandeldate:)!
 3. Man (30, Gelderland): Ik heb een leuk meisje ontmoet (via de site) en dat lijkt nu wat serieuzer te worden.
 4. Man (33, Zuid-Holland): Hoi Irene. Bedankt voor je mail. Op dit moment heb ik relatie van 8 maanden die ontstaan is op van de Wandeldate. Bedankt​
 5. Man (34, Zuid-Holland): Hoi Irene, Op ..... (datum) stappen we in het huwelijksbootje.  Ik heb haar een aantal maanden geleden gevraagd op de laatste etappe van het eerste boek van het Pieterspad. Die we ondertussen helemaal uitgelopen hebben. Na ons huwelijk gaan we de Santiago Compostella lopen vanuit Amsterdam in etappes. groetjes
 6. Man (36, Noord-Brabant): Ik heb via de site een leuk persoon leren kennen. Het gaat super :-) 
 7. Man (38, Gelderland): Lieve vrouw gevonden. Als de relatie een aantal maanden onderweg is zullen we alsnog het gevraagde stukje schrijven. Bedankt voor de mogelijkheden.
 8. Man (42, Overijssel): Hallo Irene, Ik heb zaterdag mijn eerste wandeldate gehad en we zijn nog niet uitgewandeld :-).
 9. Man (42, Zuid-Holland):Ik heb een topper ontmoet (… voornaam) Het gaat allemaal helemaal top, ook t wandelen ha ha. Dus ik zeg op. Dikke verkering op mijn 43ste en t bevalt prima. Bedankt voor alles, met vriendelijke groeten.”
 10. Man (45, Noord-Brabant) Hoi Irene, Ik heb tijdens de door jou georganiseerde leuke wandeling van 11 april Kampina Boxtel - Oisterwijk iemand ontmoet, wat een begin van een relatie lijkt te zijn. Ik wil dit graag een kans geven en je vragen om mijn profiel tijdelijk op non-actief (onzichtbaar) te plaatsen. Dankjewel! Groetjes, ..
 11. Man (46, Noord-Brabant): Iemand gevonden die ik beter wil leren kennen dank je. wandeldatesite is een fijne niet opdringerige manier voor ontmoetingen.
 12. Man (48, Noord-Brabant): Hoi Irene, Ik heb een hele leuke vrouw ontmoet en ben zeer benieuwd waar dit toe gaat leiden.
 13. Man (49, Zuid-Holland): En het is wel heel snel gegaan na Rotterdam. Aanmelden en mijn eerste wandeldate al gehad. Wanneer het toch niets wordt mag ie weer op actief, maar vooralsnog heb ik nu heel veel plezier van je datingsite. En inderdaad actief worden en liken, mailen en afspreken is de beste manier om het te laten werken.
 14. Man (49, Gelderland): Hallo Irene, Ik ga opzeggen. Ik ben al langer niet meer actief op de wandeldate omdat ik via jouw site een leuke vrouw heb leren kennen en dat klikt erg goed. Ik dank je voor deze site. Omdat het qua interesses een kans biedt gelijkgestemden te ontmoeten. Ik had het geluk iemand te vinden die vonkte met mij. Maar ik heb ook andere leuke dames ontmoet.
 15. Man (49, Limburg): Ik heb via jullie site een leuke vriendin leren kennen, wat zelfs is uitgegroeid tot een relatie. Wij hebben al hele mooie wandelingen samen gemaakt alleen en met een groep. Heb helaas nog geen foto van ons beide gemaakt. anders stuurde ik jullie deze. Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben en deze mooie site. Zal iedereen die van wandelen houd deze site aanraden, heb ik ook al gedaan. Ik heb veel vrienden en vriendinnen die graag wandelen. Vriendelijke groet, ..
 16. Man (50, Utrecht): Ik wacht met ons verhaal vertellen, het is nog pril, maar het voelt goed. Onze eerste date, 4 dagen geleden, gingen beiden erheen van "we gaan wandelen en zien wel", niet echt voor een date. Aan het eind is echt letterlijk de vonk overgeslagen!! Gisteren weer samen, zijn helemaal hoteldebotel op elkaar. 50 jaar jong en ben erachter gekomen dat liefde op het eerste gezicht echt bestaat en het is het mooiste wat je kan overkomen. Succes met je site, maar vooral ga zo door Irene!! Warme groet, ..
 17. Man (50, Utrecht): Toelichting: Hoi Irene, na verschillende dating sites te hebben geprobeerd, kwam ik uiteindelijk bij de Wandeldate uit. Mijn eerste match, werd mijn eerste chat, werd mijn eerste wandeling, werd mijn vriendin! Super leuk! Fijn dat ik via deze site iemand gevonden heb. Jammer dat ik direct mijn lidmaatschap moest opzeggen ;-)
 18. Man (50 Utrecht): Hoi Irene, Middels dit berichtje wil ik je bedanken voor het oprichten van dewandeldate.nl omdat ik via jouw website een geweldige vrouw heb leren kennen. Ik heb mij nog nooit in zo'n korte tijd zo op mijn gemak gevoeld bij iemand. En wat grappig is, is dat we het nog helemaal niet over wandelen hebben gehad. Zo zie je maar, Het kan gek 'lopen'. Groet, ..
 19. Man (50, Gelderland): Dag Irene, Ik heb via De Wandeldate binnen no-time een hele leuke vrouw leren kennen. We gaan elkaar verder leren kennen en genieten daarvan. Je hebt een leuke site met een leuke formule gemaakt. Dank je wel daarvoor. Groeten, ..
 20. Man (50, Zeeland): De wandeldate heeft ertoe bij gedragen dat de eerste stappen hebben geleid tot een (nu nog prille) duurzame liefdesrelatie. Derhalve ben ik niet meer beschikbaar voor wandeldates. Hartelijke groet,..
 21. Man (52, Utrecht): Dag Irene, Het lijkt nu echt menens! De prachtige vrouw om wie het gaat is .. (naam). Alvast nogmaals dank, in de belachelijk grote internet vijver is Wandeldate een rustig stekkie waar de mooiste vissen zwemmen. Hartelijke Groet, .. 
 22. Man (52, Gelderland): Dag Irene, via jouw site heb ik een vrouw leren kennen. We kunnen nog niet zeggen dat we een relatie hebben, we doen rustig aan. Toch wil ik mijn profiel graag verwijderen. De reden is dat het niet goed voelt om nu nog het signaal af te geven dat ik beschikbaar ben, ik ga voor (naam) en " "that's it". Mocht het nodig zijn kan ik me altijd weer inschrijven. Jouw site kreeg ik als tip van mn schoonzus aangereikt. Ik stond al lang op Relatieplanet maar dat is toch echt anders. Het lijkt wel alsof op de Wandelsite mensen bewuster en serieuzer staan ingeschreven. Spreekt mij in ieder geval aan.
 23. Man (52, Overijssel): Ik heb mijn profiel vandaag onzichtbaar gemaakt: nu al, zo kort na het lid worden lacht het geluk mij en een ander nieuw lid al toe. Heel erg bedankt dus, Irene en DeWandeldate.nl, we zeggen het voort. 
 24. Man (53, Friesland): Binnen een week na mijn aanmelding onze eerste wandelafspraak. Dit is inmiddels 6 weken geleden. We zijn blijven afspreken, en leren elkaar steeds beter kennen. Voelt goed. Bedankt voor dit WandelDate initiatief Irene!
 25. Man (53, Noord-Holland): Beste Irene, de reden van het opzeggen is dat ik al bijna een half jaar een relatie heb met iemand die ik via de Wandeldate heb leren kennen ! Ik moet zeggen dat ik de Wandeldate een goede datingsite vind, al vrij snel was er contact met mijn huidige vriendin en zij bleek inderdaad dezelfde interesse te hebben: natuur en wandelen. De mensen op de site zijn overigens ook echt. Het zijn naar mijn idee geen nep accounts die je te zien krijgt. Bedankt !
 26. Man (53, Zuid-Holland): Hallo Irene, Ik ben 1 maand lid, 4 wandelingen gemaakt en afgelopen dinsdag een echt hele leuke wandeldate gehad wat vervolg krijgt.... Dus je site is gewoon te goed om op dit moment het lidmaatschap te verlengen...... Dank voor dit mooie initiatief, echt een hele fijne manier om gelijkgestemden te ontmoeten. Liefdevolle groet, ..
 27. Man (53, Gelderland): Hoi Irene. Het is bij die ene keer gebleven dat ik met de wandeldate heb meegelopen. De Belmonte wandeling heeft me een prachtig contact gebracht die mij elke 14 dagen een rit van meer dan 150 km bezorgt. Met (naam) klikt het nog steeds uitstekend. Bedankt voor het bieden van de faciliteiten. Wij vinden verder onze weg. Tot ziens.
 28. Man (54, Zuid-Holland): Hoi Irene, Nog bedankt voor de geweldige wandeling. Wij stonden net iets verder dan jullie (in het zonnetje) en hadden niet in de gaten dat je zo snel weg moest. Je mag m'n profiel in de prullebak gooien, want die heb ik (voorlopig?) niet meer nodig. Groetjes, ..
 29. Man (55, Gelderland): Hallo Beste Irene, Het gaat ons heel goed. Wij zijn zielenmaten en het is al vanaf de eerste dag alsof we elkaar al 20 jaar kennen. We wonen sinds een maand samen !! Hartstikke leuk. We hebben heel veel samen gewandeld en gekampeerd. Ik ben jou heel dankbaar dat ik ..  via jou wandeldate heb mogen ontmoeten. Maar we willen verder niet meedoen om aan de “succesverhalen” op jou site. Wij zijn stille genieters. Succes met de site !! Ik vertel het ook door aan vrienden !!
 30. Man (55): Bij mij is een heel groot wonder geschied. De eerste vrouw die ik via jullie site heb ontmoet is nu mijn grote liefde geworden en uiteraard helemaal wederzijds. Om te voorkomen dat ik nog steeds 'Likes' ontvang, wil ik mij bij jullie definitief uitschrijven. Hartelijk dank dat ik via jou site mijn liefde heb ontmoet. Wij willen straks wel een keer een verhaaltje schrijven over ons en jou site. Dank je wel. Groeten
 31. Man (56, Noord-Brabant): Via dewandeldate ben ik in contact gekomen met (naam). We hebben heel fijn contact en het ziet er naar uit dat we een vaste relatie krijgen. Dus een compliment aan je dating site!
 32. Man (56, Noord-Brabant): Tja, jammer (vooralsnog) wat betreft de groepswandelingen, maar (naam) en ik hebben op dit moment heel fijn contact en onderzoeken serieus wat we voor elkaar kunnen betekenen.
 33. Man (57, Noord-Brabant): Beste Irene, De reden is dat ik iemand via de site heb ontmoet. Ik moet nu steeds met haar wandelen :-( Dank je wel dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Met vriendelijke groet,
 34. Man (58, Utrecht): Dag, Op mijn 2e wandeldate heb ik iemand ontmoet waarvan ik helemaal weg ben, en zij van mij. We gaan ervaren wat dat betekent, daarom mijn profiel tijdelijk op niet-actief gezet. Ik was overigens bijzonder gecharmeerd van het "aanbod" op deze site, echt superleuk! groeten, ..
 35. Man (58, Overijssel): Hallo Irene, ik heb via Wandeldate (naam) ontmoet. We zijn nu al erg gek op elkaar en willen samen kijken of de klik doorzet. We zien elkaar wekelijks en het gaat heeel fijn. In september gaan we samen op vakantie (wandelen) op Schiermonnikoog :-)) Bedankt! Ik zal je site regelmatig noemen en aanbevelen. Succes verder.
 36. Man (58, Noord-Brabant): Complimenten voor de site, dit concept werkt echt, ik was overdonderd door de vele leuke reacties en leuke profielen. werkt voor mij beter dan de doorsnee datingsite denk ik.
 37. Man (59, Zuid-Holland): Eigenlijk alleen maar aardige mensen ontmoet. En tenslotte met de liefste door gewandeld. Dank.
 38. Man (59, Zuid-Holland): Ik heb de vrouw van mijn leven gevonden via de wandeldate, bij deze bedankt hiervoor, samen gaan we nog een stukje schrijven, wat eventueel geplaatst kan worden. Vriendelijke groet.
 39. Man (59, Overijssel): Een bijzondere ontmoeting was het wel. Wij waren 4 uur samen wat wandelen en daarna wat drinken. Ik zat goed en wel op mijn fiets en voelde iets in mijn buik, ik kon alleen maar denken aan twee violen die het zelfde geluid maakten. De klanken van heden en verleden met als uitschieter een hele mooie ziel kon ik gewoon voelen. ik werd blij en kreeg energie van wat ik voelde. Wij hebben al veel samen gedeeld en gaan verder als twee zielen die graag bij elkaar willen zijn. Wat is dit mooi en bijzonder.
 40. Man (60, Zuid-Holland): Hoi Irene, Ik heb een hele lieve vrouw gevonden via jouw site, het is .. (naam). We hebben het super fijn vanaf de eerste ontmoeting 31 maar J.l. Ga haar vragen om mee te schrijven aan een verhaaltje voor de site. Dank voor alles, en ook voor de fijne wandeling in Santpoort. Succes, en vriendelijke groet, ..
 41. Man (60, Noord-Brabant): Over mijn opzegging: Reden is dat ik de vrouw van mijn dromen heb mogen ontmoeten op jouw site.... Wie Het Is You Should Know Ze heeft Zich Ook Afgemeld Bij Jou. Groeten met een tegoedbon voor een Bossche bol of Twee...
 42. Man (60, Overijssel: Ik ben al 2 maanden samen met (naam) en we zijn hartstikke verliefd.
 43. Man (61, Overijssel): Beste Irene, dank voor je bericht. Ik heb inmiddels via de wandeldate de liefde van m’n leven gevonden, dus je snapt dat ik overal de loftrompet steek over je initiatief. Mijn partner is …. (naam). We gaan over 2 mnd trouwen.
 44. Man (62, Utrecht): Hallo Irene, ik heb een week na mijn inschrijving een geweldige vrouw ontmoet! We hebben inmiddels een aantal wandelingen gemaakt en zijn erg blij met elkaar. We hebben alle vertrouwen in de toekomst als paar! Dit alles dankzij het concept van de Wandeldate!!! Ik wens je alle succes met deze mooie site! Vriendelijke groet
 45. Man (62, Zuid-Holland): DeWandeldate 4 stars. Very good site with persons that have nature & culture interest profiles, far from bars & clubs. Keep up the good work !​
 46. Man (62, Noord-Holland): Dag Irene, Bedankt! Het was precies de goede site voor me. …. (naam) is mijn nieuwe partner. Veel succes met de Wandeldate! Je doet goed werk. Met vriendelijke groeten
 47. Man (65, Zuid-Holland): Fijn dat ik best geruime tijd gebruik heb mogen maken van je prachtige initiatief Irene...! Vriendelijke groet..,
 48. Man (66, Noord-Brabant): Beste Irene, Tot mijn grote plezier kan ik zeggen dat ik een partner heb gevonden, “waarmee het goed wandelen is”. Als mijn gevoel daaromtrent mij niet in de steek laat gaan we voortaan hand in hand samen verder.
 49. Man (68, Utrecht): Beste Irene, ik vind de Wandeldate een hele goede datingsite; reeds bij de tweede date heb ik een hele serieuze en beloftevolle vriendin leren kennen en wil mij dan ook bij deze uitschrijven als lid. Ik wens jou veel succes bij j het verdere ondernemerschap maar wens je vooral ook een liefdevolle relatie toe. Hartelijke groet.
 50. Man (70, Groningen): Hier valt weinig aan toe te lichten: wat ik eigenlijk niet meer verwacht had na jarenlang daten op verschillende sites is in een sneltreinvaart toch gebeurd: via de Wandeldate heb ik de vrouw ontmoet met wie ik nog héél veel paden wil en zal verkennen. Voetnoot: van al die sites vond ik deWandeldate verreweg de prettigste - niet op de laatste plaats vanwege de zorgvuldigheid waarmee de beheerder de leden te woord staat, en echt werk maakt van opgeworpen suggesties. Het was een kort maar mooi genoegen!
Geluk is .. samen wandelen.

50 reacties van VROUWEN die iemand vonden via DeWandeldate:​

 1. Vrouw (28, Drenthe): Beste Irene den Ouden, Ik heb een leuke man via jullie website de wandeldate ontmoet! Het begon met een aantal berichtjes over en weer, waarna we al snel besloten af te spreken op de Veluwe voor een wandeling. En het is niet bij deze ene afspraak gebleven! Het lijkt erop dat ik mijn maatje heb gevonden. Heel erg bedankt dat jullie het mede mogelijk hebben gemaakt dat ik zo deze leuke en lieve man heb leren kennen!
 2. Vrouw (30, Gelderland): Beste Irene, Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen omdat ik geen single meer ben, ik heb een hele leuke vriend gevonden via deze site! Bedankt en succes met de site.
 3. Vrouw (40, Gelderland): Hoi Irene, ik wil mijn profiel graag opzeggen. Ik heb via jouw site iemand ontmoet met wie het heel fijn klikt. Het is nog heel pril maar we gaan samen kijken of het blijvend zal zijn. Dus maar even geen andere wandeldate contacten meer :-) Heel veel dank voor de site die je hebt opgezet en heel veel succes er nog mee! groetjes 
 4. Vrouw (41, Zuid-Holland): De tijd zal het leren maar op 10 augustus jl. meldde ik me aan en op 11 augustus had ik leuk contact met een jongeman via wandeldate. Op vrijdag 14 augustus zijn we gaan wandelen in Orvelte en op vrijdag 21 augustus vroegen we verkering aan elkaar. We zijn nog steeds samen en ik hoop dat we een mooie toekomst met succes en plezier voor ons hebben. Afgelopen zondag in elk geval een heerlijke boswandeling samen gemaakt, was weer fijn en gezellig!
 5. Vrouw (41, Limburg): Ben iemand interessants tegen gekomen.
 6. Vrouw (42, Utrecht): Dag Irene, Ik wil je bedanken voor deze prachtige vorm van daten! Ik heb genoten van al mijn wandelingen en leuke lieve mannen ontmoet. Voor mij heeft het een kans gecreëerd om op een ontspannen en inspirerende manier te ontmoeten. Ik wil je laten weten dat ik een maand geleden de man gevonden heb waar ik verder mee wil wandelen :-) en voor mij heeft wandeldates zijn doel vervuld. Ik wens anderen net zoveel geluk. Wandeldates heeft mij gebracht wat ik hoopte en nog veel meer. Nogmaals enorm bedankt!!
 7. Vrouw (43, Limburg): Ik heb via wandeldate een leuk man gevonden. Na een paar wandel afspraken klikte het zo goed dat we samen verder zijn gegaan en een relatie zijn begonnen.
 8. Vrouw (44, Utrecht): Hoi Irene, Ik heb namelijk een erg fijne man ontmoet :-). Het is nog heel pril allemaal maar voelt bijzonder goed! En dank voor je prachtige initiatief van de wandeldate. Toch een erg fijne en meer ongedwongen manier om kennis te maken. En helemaal mooi als daar iets zo fijns uit voort komt. (Je hebt hem laatst persoonlijk gesproken; (naam), bijzonder knappe en aardige man :-) met bril en baardje uit Dordrecht). Hartelijke groet en veel succes met de site!
 9. Vrouw (45, Overijssel): Een goede match gevonden dankzij de Wandeldate. Stapelverliefd:-)​
 10. Vrouw (45, Noord-Holland): Hoi Irene, misschien leuk om te weten, via de wandeldate mijn vriend leren kennen, briljante site! Dank je! Hartelijke groetjes
 11. Vrouw (46, Zuid-Holland): Hallo Irene, leuk voor de statistieken...ik heb via de wandeldate een partner gevonden (na 5 jaar single geweest te zijn) en we zijn helemaal happy !!! De wandeldate paste perfect bij mij omdat ik een sportieveling ben en omdat het laagdrempeliger is dan andere datingsites. Heel veel dank! Veel suc6 verder!
 12. Vrouw (46, Gelderland): Dag Irene, gisteren heb ik mijn eerste wandeldate gehad met een man die ik tijdens één van de groepswandelingen heb ontmoet. Halverwege de dag was het ons allebei duidelijk dat het niet bij één wandeling gaat blijven. We voelen ons tot elkaar aangetrokken, door elkaar geraakt, ontroerd. Ik weet niet eens goed welk woord de lading het beste dekt. Hoe het verder gaat lopen, weet ik nog niet. Wel weet ik dat ik me wil afmelden voor de groepswandeling van 25 maart. Het voelt nu niet goed om met een groepsdate mee te gaan ondanks dat ik er - vooral gezien de omgeving - erg naar had uitgekeken. Grappig is wel dat we eigenlijk beiden ons afgevraagd hebben of we wel op elkaars profiel hadden gereageerd als we elkaar nog niet eerder bij een wandeling hadden ontmoet. Wat dat betreft vind ik je groepswandelingen een meerwaarde hebben. Geniet van de wandeling vandaag. Ik hoop dat er weer bijzondere ontmoetingen plaatsvinden. Warme groet.
 13. Vrouw (46, Groningen): Hoi Irene, dat is nou ook wat...met drie leuke mannen gechat... met eentje gisteren afgesproken en er is een superleuke klik.. Zozeer dat we allebei niet meer op deze site willen staan.. en met Pinksteren aan het Pieterpad beginnen. Ook al hebben we allebei kids waar we volledig voor zorgen en wonen we een heel eind uit elkaar..... liefs (ja, ik vind nu iedereen lief!)
 14. Vrouw (46, Zuid-Holland): Hallo Irene, leuk voor de statistieken... ik heb via de wandeldate een partner gevonden (na 5 jaar single geweest te zijn) en we zijn helemaal happy !!! De wandeldate paste perfect bij mij omdat ik een sportieveling ben en omdat het laagdrempeliger is dan andere datingsites. Heel veel dank! Veel suc6 verder!
 15. Vrouw (46, Gelderland): Hoi Irene, Een verhaal voor de site komt misschien later nog maar voor de statistieken kan ik je wel laten weten dat .. (naam) en ik elkaar gevonden hebben! Superleuk! Mijn lidmaatschap was kort maar krachtig, maar wat een leuke site en fijne manier om me in het date-avontuur te storten. Bedankt!! Groeten ..​
 16. Vrouw (47, Noord-Brabant): Beste Irene, Ik heb een hele leuke man ontmoet. We hebben dikke verkering en ik ben heel blij dat ik via jouw site deze bijzondere man heb ontmoet. Vriendelijke groet
 17. Vrouw (48, Overijssel): Ik heb 4 maand geleden een man gevonden via jullie site. Ik hoop dat deze relatie blijvend mag zijn... Hartelijk dank voor deze weg om mannen te ontmoeten. Ik maak wel veel reclame voor deze leuke site! Hartelijke Groet
 18. Vrouw (48, Noord-Brabant): Hoi Irene, ik wil graag mn profiel opzeggen. ik heb  een hele leuke man ontmoet via jullie site, het klikt super, grtjs en bedankt.
 19. Vrouw (49, Utrecht): Er is iets mooi begonnen. Voorzichtige stappen als vervolg op de groepswandeldate in december met iemand zonder account. groet..
 20. Vrouw (49, Zuid-Holland): Op wandeldate was ik eerst even aan het rondkijken, en had ik snel een leuke date.
 21. Vrouw (50, Noord-Holland): Via jouw website heb ik een heel leuke man leren kennen en we zijn nu ruim twee maanden bij elkaar. Hij heeft inmiddels ook zijn profiel laten verwijderen en heeft jouw verzoek om een "succesverhaaltje" te sturen ontvangen. Wij zijn je dankbaar en gaan samen even bedenken wat we zullen schrijven. Je hoort nog van ons! Hartelijke groet
 22. Vrouw (51, Zuid-Holland): Ha Irene, ik heb een nieuwe liefde leren kennen via de Wandeldate, dus ik zal mijn profiel er een keer afhalen. Vriendelijke groet
 23. Vrouw (51, België): Beste, Ik zou graag jullie willen bedanken. Twee maand geleden deed ik mijn eerste wandeldate en het was al onmiddellijk een match. We zijn nu reeds 2 maanden samen en het klikt ongelooflijk goed. Natuurlijk beseffen we beiden dat dit toeval is. Geen van beiden was er echt op uit en het liep ook allemaal heel spontaan. Spijtig dat de site in België nog niet zoveel bekendheid heeft, ik vind het een goed medium om niet gefocust te daten. Ik heb ook niet verder gewandeldated. Met vriendelijke groeten, ..​
 24. Vrouw (52, Gelderland): Hé Irene, Wil je mijn profiel tijdelijk verbergen? Ik heb zo'n leuke man ontmoet........ Het is niet te geloven dat dit gebeurt dankzij jouw site. Dank je wel! Hartelijke groeten en veel succes met de Wandeldate! ... We zijn allebei superblij! Groetjes en een fijn weekeinde!
 25. Vrouw (52, Gelderland): De mooiste jongen van de hele wandelclub is voor mij gevallen.​
 26. Vrouw (53, Noord-Holland): Beste Irene, Je mag me uitschrijven onder vermelding van "iemand gevonden via de wandeldate" Ik heb je website als verfrissend ervaren, prachtig initiatief om wandelaars bij elkaar te brengen. Dank! Succes voor de toekomst.
 27. Vrouw (53, Noord-Holland): 14 februari 2016 heb ik meegelopen met de Valentijnswandeling in Rotterdam. Daar liep ook (naam) mee en we hebben op het eind van de wandeling heel leuk een tijdje met elkaar opgelopen. We hebben daarna af en toe een dagje samen gewandeld, een paar keer uit eten en heel voorzichtig begonnen we elkaar wat vaker te zien. De vonk sloeg niet meteen over maar er is langzaam toch wel degelijk iets moois gegroeid. Inmiddels zijn we vanaf eind juni elk weekend samen en zijn zelfs in september een week met elkaar op vakantie in een camper geweest. Volgende week gaan we voor het eerst naar mijn familie om kennis te maken. Je leest het al, we gaan langzaam maar gestaag steeds een stapje verder. Het gaat goed, eigenlijk steeds beter, tussen ons en we genieten erg van elkaar als we samen zijn en hebben veel plezier. Ik vind het nu wel tijd om mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik heb al een aantal maanden op inactief gestaan maar heb nu echt geen behoefte meer om naar iets anders te zoeken. We zijn blij met elkaar en ik hoop dat het nog lang zo blijft.
 28. Vrouw (54, Utrecht): Hai Irene, ik heb inmiddels iemand ontmoet met wie het héél erg leuk klikt. We hebben inmiddels een relatie en hebben het heel fijn samen. We wandelen wat af! Ik heb met plezier op je site gestaan en verschillende afspraken gehad. Opvallend was dat het allemaal respectvolle, leuke mannen waren. Die serieus op zoek zijn naar iemand om een (langdurige) relatie aan te gaan. Dank je voor de mogelijkheid die jij mij hebt geboden om een lieve man te ontmoeten. Ik wens je veel succes verder met deze site en privé.
 29. Vrouw (54, Gelderland): Via deze site heb ik, in combinatie met wandelen, een geweldige man gevonden. De ongedwongen manier van daten heeft dit kunnen bewerkstelligen. Ik ben jullie dankbaar! Een hartelijke groet, Hallo Irene. De naam van degene met wie ik bijzondere momenten beleef is (naam). Wij hebben elkaar ontmoet via een wandelafspraak in Sonsbeekpark Arnhem. Voor en na de wandeling hebben we wat gedronken waarna we uiteindelijk ergens samen wat zijn gaan eten. Het was een mooie beleving voor een eerste afspraak wat uiteindelijk uitgroeide tot echte liefde. We combineren nog steeds het wandelen met een moment voor onszelf. Voor mij was het mijn eerste wandeldate. En waarachtig; meteen raak! De combinatie wandelen en elkaar leren kennen is heerlijk informeel. Geeft lucht en afleiding op z'n tijd. Eén met de natuur. Dat voelt heel puur. Ja, deze site is voor mij een eyeopener. Ga zo door Irene! Ik ben je dankbaar J Hartelijke groetjes
 30. Vrouw (54, Noord-Brabant): Beste mensen, Via jullie site heb ik een leuke man ontmoet, dank je wel voor deze mogelijkheid. Hopelijk hoef ik nooit meer gebruik van deze site te maken. Alle geluk voor de huidige leden, ik ben klaar!!! met vriendelijke groet. Het is (naam) geworden).
 31. Vrouw (54, Friesland): Ik wil graag mijn profiel op onzichtbaar omdat ik nu iets fijns begonnen ben met iemand van de site.
 32. Vrouw (54 Gelderland): De 2de date die ik maakte lijkt voor de toekomst te zijn. Ik heb het ervaren als een prettige manier om wandelend kennis te maken. Het heeft mij/ons erg geholpen de mooie kanten van elkaar snel te leren kennen. Veel succes met je site! 
 33. Vrouw (55, Utrecht): Hoi Irene, Misschien leuk om te weten, via de wandeldate mijn vriend leren kennen, briljante site! Dank je! We kennen elkaar sinds de zomer en zijn afgelopen december samen 3 weken naar Marokko geweest, gewandeld en gemountainbiked in de bergen! En we zijn nog steeds samen ;-)
 34. Vrouw (55, Gelderland): Ik heb via de site iemand ontmoet, we willen elkaar graag beter leren kennen. Eerste date: klompenpad Rhenoy (in de regen, dat wel), volgende keer het Derde Erfgoedpad in Soest..... Kijk ernaar uit!
 35. Vrouw (55, Limburg): Beste Irene, Ik wil geen verlenging van lidmaatschap van de wandeldate. Ik ben namelijk via jullie site de allerleukste man tegengekomen. Groet
 36. Vrouw (57, Limburg): Hallo Irene, Ik heb iemand gevonden via DeWandeldate. Ik heb de wandeldate.nl als een prettige site ervaren. Fijn dat hij er is! Ik wens je veel succes toe met je mooie site en maar hopen dat veel mensen hem vinden en er gebruik van gaan maken. Ook  jou wens ik een gelukkig leven toe, misschien samen met een lief.
 37. Vrouw (57, Noord-Brabant): Dag Irene, Ik heb iemand ontmoet en dat zou best iets kunnen worden. Ik vind het niet fair om dan anderen in de waan te laten dat ik op dit moment op zoek ben. Groet,
 38. Vrouw (58, Gelderland): Hallo Irene, Leuk om even te melden: ik heb inmiddels een errúg leuke wandeldate-meneer ontmoet via je site. Geen idee waar het heen gaat, maar we zijn allebei absoluut in voor een vervolg. Toevallig loopt mijn betaald lidmaatschap morgen af; alsof het zo moet zijn… Ik heb m’n profiel op onzichtbaar gezet; wil even niet gevonden worden. Misschien zie je me later weer terug als (betalend) lid. En misschien wel noooooit meer. Je hoort van me.
 39. Vrouw (58, Noord-Brabant): Hallo Irene, via jouw site ben ik in contact gekomen met een erg leuke en lieve man. Het klikte pas echt op de tweede date op 5 december! Ik ben echt verliefd ... Ik heb mijn profiel op onzichtbaar gezet en heb voorlopig ook geen behoefte aan de nieuwsbrief met mijn nieuwe wandeldates. Kun je me daarvoor uitschrijven? Heel veel dank voor je mooie site en de mogelijkheid om zo mensen te ontmoeten! Hartelijke groeten
 40. Vrouw (58, Limburg): Ik zeg op, omdat ik een fijne relatie ben aangegaan met een voor mij ideale man. Ik ben heel blij met deze site. Succes voor alle andere deelnemers.
 41. Vrouw (59, Noord-Brabant): Beste Irene, Even een bericht op je vraag: ja, ik heb idd een contact via de Wandeldate gevonden en nu is de spannende tijd aangebroken om elkaar beter te leren kennen en uit te zoeken wat wij elkaar kunnen bieden. De tijd zal te leren waar wij uit komen. Voorlopig mag mijn profiel op nonactief blijven.
 42. Vrouw (59, Limburg): Dag Irene, de man met wie ik nu gelukkig ben is … (nickname). We hebben allebei niet zo de behoefte om ons verhaal te delen, daar zien we liever van af. Ik wens je nog veel succes toe met je mooie datingsite, ik hoop dat je nog mag groeien en er veel gelukkige koppels worden gevormd door jouw initiatief.​
 43. Vrouw (59, Noord-Brabant): Ik wil even niet zichtbaar zijn omdat ik via jullie site een buitengewoon fijn maatje ben tegengekomen en dat wil ik alle kans geven. Dank voor jullie hulp en succes met jullie site. Hartelijke groet.
 44. Vrouw (60, Noord-Brabant): Over mijn opzegging: Ik heb via deze site een hele leuke ontmoeting gehad, die veelbelovend is. Daarom zeg ik nu op. Ik heb er vertrouwen in!
 45. Vrouw (61, Zuid-Holland): Hoi, ik heb me uitgeschreven uit De Wandeldate omdat ik via jullie mijn lief ben tegengekomen sinds een half jaar. Waarvoor dank.
 46. Vrouw (61, Utrecht): Goedemorgen Irene, Ik wil me uitschrijven als lid van de wandeldate omdat ik inmiddels een relatie heb (en ja, via de wandeldate hebben we elkaar leren kennen). Wel schrijf ik me in voor je nieuwsbrief, want ik vind dat daar veel inspirerende wandeltips in voorkomen. Dank voor het oprichten van de wandeldate. Het is een mooie manier om mensen te leren kennen, veel ongedwongener dan via andere datingsites, is mijn ervaring. Hartelijke groet.
 47. Vrouw (61, Gelderland): Ik zag totaal onverwacht zijn foto bij de matchmail, en waar ik andere keren die mail gewoon kon wegklikken, omdat er geen profielen bijzaten waar ik op wilde reageren, was dat bij zijn foto direct anders. En je ziet … Ik vind de wandeldate een geweldig initiatief, ook geregeld tegen anderen gezegd, en voor mij heeft het dus gewerkt! Ik had er direct een goed gevoel over toen ik erover hoorde, omdat ik erg van wandelen houd, en een contact via jouw site dan meteen een belangrijke gemeenschappelijke interesse heeft. Dus veel dank voor het in de lucht brengen van deze site!
 48. Vrouw (62, Noord-Brabant): Door de wandeldate site heb ik een hele fijne vriend ontmoet uit mijn omgeving en met gelijkgestemde interesses. Mijn Partner is 5 jaar jonger dan ik. Een van de clichés die dus doorbroken wordt dat mannen jongere vrouwen kiezen (is overigens verder wel mijn ervaring dus ik zocht iemand die ouder was, maar toen ik dat aanpaste kwam .. in beeld en kwam er de klik). Ik geniet er iedere dag van. Zonder jullie was ik hem nooit tegengekomen. Dus nogmaals dank!
 49. Vrouw (72, Gelderland): Beste Irene, ik heb een mooie relatie gekregen met (naam). Dat was al in oktober. Ik ben zeer blij. (naam) heeft onze relatie onlangs aan u doorgegeven. Ik had mijn profiel sinds die tijd op nonactief, maar nu weet ik zeker dat ik wil opzeggen. Met mijn hartelijke dank voor het gebruik van uw site, die heeft mij geluk gebracht!
 50. Vrouw (73, Noord-Holland): In februari via de Wandeldate contact gekregen met … (nickname). Dat klikte en sindsdien zijn we een "setje". We hebben een LAT-relatie.Vrouw (46, Zuid-Holland): Hallo Irene, leuk voor de statistieken... ik heb via de wandeldate een partner gevonden (na 5 jaar single geweest te zijn) en we zijn helemaal happy !!! De wandeldate paste perfect bij mij omdat ik een sportieveling ben en omdat het laagdrempeliger is dan andere datingsites. Heel veel dank! Veel suc6 verder!

Leuke reacties van mensen die ergens anders iemand vonden. 

Ook uit deze berichten blijkt vaak de waardering voor DeWandeldate. Enkele voorbeelden:

 • Ik heb iemand gevonden op een andere manier, daarom zeg ik op. Maar ik had in de wandeldate formule het meest vertrouwen van alle dating-sites (Man)
 • Ik vind deze site een leuk initiatief voor mensen die van buiten houden. Ik heb uiteindelijk toch "in real life" iemand gevonden maar ben toch tevreden over deze site (Man, 28, Noord-Brabant).
 • Ik heb iemand ontmoet in het bos tijdens het wandelen. Niet via de wandeldate. Dit blijft toch wel de manier om iemand leuks tegen te komen. Dank jullie wel voor de mogelijkheid om op jullie site te mogen deelnemen. Vriendelijke groet …(Man, 48, Gelderland).

 

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vond je ook iemand via DeWandeldate?

 1. Stuur ook je reactie op! aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  
 2. Nog beter: stuur ook je Succesverhaal in, via deze link of via info@dewandeldate.nl.  en Kies jouw Wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig en doe mee met de loting van Bever kadobonnen.

Succesverhalen, Ledenonderzoek en Reviews van DeWandeldate

Word ook lid en volg DeWandeldate

Hooffdfoto: Andrey Zharkikh (dit is géén deWandeldate stel). Andere Foto: Irene, Ri4daagse

© DeWandeldate, 24 mei 2017. Update 5 februari 2020