Mobiele menu

Review datingsite DeWandeldate: getest door datingexperts!

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden van DeWandeldate, bekijk dan deze test en review van vergelijkingssite Dating-Experts.nl. DeWandeldate werd uitgebreid getest en positief beoordeeld.

DeWandeldate getest door Dating-Experts.nl

Veel vergelijkingssites beoordelen alleen de grootste en meest bekende datingsites zoals Lexa en Relatieplanet. Ze hebben veel minder aandacht voor datingsites die zich richten op doelgroepen, singles met specifieke dating wensen. We waren blij verrast met de review die ons vorige week werd toegezonden door Dating-Experts. We zijn trots dat onze nog nieuwe datingsite (gestart in maart 2014) al zo positief werd beoordeeld.

Beste uit de test van gespecialiseerde datingsites!

Dating-Experts.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor online datingsites. Een team van experts heeft nu ook datingsite DeWandeldate getest op een aantal voor gebruikers belangrijke kenmerken, zoals gebruiksgemak, zoekfuncties, communicatie, mogelijkheden voor gratis leden, prijsnivo, design, verhouding mannen-vrouwen. 

Dating-Experts.nl hebben duidelijk positieve ervaringen opgedaan op DeWandeldate. Vooral onze goede communicatiemogelijkheden en fijn gebruiksgemak zijn opgevallen. Daarnaast werd de grote hoeveelheid aan informatie over wandelen en outdoor activiteiten en de groepswandeltochten zeer gewaardeerd. DeWandeldate werd zelfs aangemerkt als “Beste uit de test” in de categorieën “Gespecialiseerde dating” en “Wandeldating”!

Lees de Review van Dating-Experts

Succesverhalen, Ledenonderzoek en Reviews van DeWandeldate

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 13 oktober 2014