Mobiele menu

We hopen nog heel lang met z'n tweetjes gelukkig te zijn - Wandeldate Succesverhalen van 2022

We hopen nog heel lang gelukkig te zijn met z'n tweetjes - Wandeldate Succesverhalen van 2022

'Hij kwam er aan lopen en ik was meteen van slag'. Lees hoe het andere wandeldaters verging in 2022.

Hier kan je de verhalen en opzegberichtjes lezen van Leden van DeWandeldate die in 2022 een leuke lieve (wandel) man of vrouw vonden.  

Vond jij ook al iemand via DeWandeldate? Ook jouw verhaal is heel welkom! Met jou / jullie als voorbeeld help je anderen die nog op zoek zijn. 

In het jaar 2022 ontvingen we tot nu toe bericht van 79 nieuwe koppels. 10 van deze koppels stuurden hun succesverhaal.

In totaal tellen we nu, sinds de start van DeWandeldate in 2014, 677 koppels en 113 succesverhalen. 

113 Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

(sinds 1 maart 2014, t/m 26 december 2022) 

Bekijk de 10 succesverhalen van 2022

 

#1. Pieter (55) en Frida (53)

We gingen wandelen bij de Lieropse Heide. Het bleek een drassige route te zijn. Kon hij me mooi de helpende hand toesteken om te voorkomen dat ik tot aan mijn knieën in de modder terechtkwam.

En ze wandelden nog lang en gelukkig

Lees het hele verhaal >> En ze wandelden nog lang en gelukkig

#2. Vrouw (63) en Vrouw (59)

Een jaar geleden maakten we onze eerste wandeling: op de Stippelberg in Brabant. Dat was de date die Zij had voorgesteld. 

Lees het hele verhaal >> Van Stippelberg naar Santiago (dit verhaal is niet meer beschikbaar) 

#3. Peerke (62) en Matchhh (63)

Wat is het toch wonderlijk en spannend elkaar voor het eerst te zien! Als een duik in koud water: niet treuzelen, maar hup erin, en er het beste van maken.

Stap-stap…. klik-klik…

Lees het hele verhaal >> Stap-stap…. klik-klik…

#4. Henk (49) en Marlies (44)

Zowel bij mij als bij Henk waren de verwachtingen niet hoog gespannen toen we ons inschreven bij de Wandeldate.

We zochten allebei gewoon een wandelmaatje

Lees het hele verhaal >> We zochten allebei 'gewoon' een wandelmaatje

#5. John (54) en Diane (52)

Ik had John geliked en na wat geapp afgesproken op de Veluwezoom. Hij kwam er aan lopen en ik was meteen van slag.

Ik had John geliked en na wat geapp afgesproken op de Veluwezoom

Lees het hele verhaal >> Ik had John geliked en na wat geapp afgesproken op de Veluwezoom

#6. Koos (70) en Maria (63)

'We hebben samen zo'n 900 km gelopen in een half jaar, waarvan ruim 200 in Oostenrijk'.

Lees het hele verhaal >> Ik ga mijn leven delen met mijn 'wandelmaatje'

#7. Robert (56) en Petra (52)

'Ik schreef me in op jullie site, op zoek naar een maatje. Aan een partner had ik niet veel behoefte op dat moment.'

Op zoek naar een maatje voor langeafstandswandelingen

Lees het hele verhaal >> Op zoek naar een maatje voor langeafstandswandelingen

#8. Rob (62) en Trudi (57)

'Die zondag was het prachtig weer. Na de gebruikelijke social talk in het begin, startten we heel snel het echte gesprek.' 

We zijn verwonderd en dankbaar dat we elkaar vonden

Lees het hele verhaal >> We zijn verwonderd en dankbaar dat we elkaar vonden

#9. René (62) en Elianne (54)

'Eigenlijk was ik op zoek naar een fietsmaatje voor een fietstocht naar Rome, toen ik bij toeval  "DeWandeldate" tegenkwam.'

La vita è bella! Wandelen in de Oostenrijkse bergen

Lees het hele verhaal >> La vita è bella! Wandelen in de Oostenrijkse bergen

#10. Hub (56) en Isa (47)

We besloten zoveel mogelijk van het leven te gaan genieten

"In november 2019 ontmoetten Hub en ik elkaar via De Wandeldate. Binnen een week na onze eerste ontmoeting was het dik aan."

Lees het hele verhaal >> We besloten zoveel mogelijk van het leven te gaan genieten

 

Opzegberichtjes in 2022

Niet alle leden die iemand vonden via DeWandeldate delen hun Succesverhaal op onze website. Soms willen ze daar gewoon nog even mee wachten. Ook de Opzegberichten van Leden die (nog) geen verhaal schrijven zijn leuk om te lezen. Dit zijn alleen de berichtjes van mensen die bij hun opzegging een extra persoonlijke toelichting gaven. We geven ze hier anoniem weer. 

16 Opzegberichtjes van Vrouwen:

 1. Vrouw (30, Overijssel): Mijn vriend en ik zijn blij met onze relatie. Dankzij DeWandeldate! We hebben er even over nagedacht en besloten niet ons verhaal op de site te delen. Wel maken we mondeling reclame voor de Wandeldate natuurlijk. Succes met de site en de activiteiten! We hopen dat er veel gelukkige ontmoetingen uit ontstaan. 
 2. Vrouw (33, Zuid-Holland): Ik heb mijn profiel opgezegd, aangezien ik 3 maanden geleden een hele leuke man heb leren kennen via DeWandeldate. Inmiddels is hier een relatie uit voortgekomen :-)
 3. Vrouw (41, Overijssel): Met behulp van de website heb ik twee verschillende dates gehad. Met de tweede man waar ik een date mee had ben ik nu al sinds maart samen. We wonen toevallig heel dicht bij elkaar op niet meer dan 5 minuten afstand! Bedankt voor het gebruik maken van de site en veel succes met alles wat jullie doen!!
 4. Vrouw (46, Noord-Holland): Net voor de zomervakantie heb ik een hele leuke wandeldate gehad. Die heeft al een diverse vervolg wandel- en andere dates opgeleverd… Beginnende relatie, spannend. Maar ik hoop dus geen gebruik meer te hoeven maken van de website. 
 5. Vrouw (50, Limburg): Hoi Irene, Wij hebben meegedaan met de wandeling De Campinaroute op 2 oktober, en zijn een stel!! We willen dit even laten weten voor de statistieken op de site.
 6. Vrouw (52, Gelderland): Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om lid te worden van deze site. Na 3 maanden al een lieve man ontmoet. Nu gaan we elkaar beter leren kennen. Zin in!
 7. Vrouw (52, Utrecht): Ik mag jou heeeeeeel erg bedanken omdat ik via jouw website mijn puzzelstukje heb gevonden. We hadden begin januari dit jaar onze eerste wandelafspraak (zijn wandeling). Hij was mijn eerste date (ik stond net een week online) en die eerste keer wist ik nog niet helemaal wat ik van hem moest vinden. …. We hebben nu ruim 9 maanden een vaste relatie en zijn dol gelukkig en verliefd op elkaar. We hebben al weekenden gewandeld, gezeild en zijn 2 weken wezen kamperen (ook veel gewandeld in de bergen) . Een vakantie in februari staat al gepland. Wat een fijn mens is hij. Nogmaals bedankt voor je werk!! 
 8. Vrouw (54, Gelderland): Ik heb mijn date gevonden. Mooie site en fijn kleinschalig. … is de man die ik in mijn hart heb gesloten. Fijn dat je deze wandeldate bent begonnen.
 9. Vrouw (54, Gelderland): Ik wilde na ruim een jaar lidmaatschap stoppen met de wandeldating omdat ik weinig interessante leden zag. Op de valreep heb ik via de site toch nog een leuke man ontmoet. Stapje voor stapje leren we elkaar beter kennen, een hartverwarmend proces met fijne vooruitzichten. Ik sluit 2022 dus heel goed af! Dank jullie wel!
 10. Vrouw (54, Noord-Brabant): Hoi Irene, ik wil jou heel erg bedanken dat ik d.m.v. jouw site iemand heb ontmoet, met wie ik inmiddels ruim 3 maanden intens gelukkig ben!! Ik had nooit gedacht dat ik na het overlijden van mijn man weer iemand zou ontmoeten bij wie ik me zó op m'n gemak en zó vertrouwd zou voelen. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, maar hij had nog een tweede ontmoeting nodig voordat de vonk oversloeg. Kortom, wij zijn erg blij dat jouw site op ons pad is gekomen! Ik vertel iedereen over "de Wandeldate" en ik hoop dat er nog heel veel mensen via jouw site de liefde van hun leven zullen ontmoeten! Nogmaals super bedankt en ik ga mij binnenkort uitschrijven, want we hopen nog heel erg lang met z'n tweetjes gelukkig te zijn!
 11. Vrouw (55, Flevoland): Ik heb mij destijds op advies van mijn wandelmaatje ingeschreven op wandeldate. En daar liep ik al gauw …. (naam)  tegen het lijf. Wandeldate is een zeer leuke, duidelijke en fijne site!
 12. Vrouw (58, Noord-Holland): Ik heb een super leuke man ontmoet via jullie site. Heel veel succes met dit mooie platform.
 13. Vrouw (58, Zuid-Holland): Ik had niet eerder gedated. Er kwam de eerste weken dan ook veel op me af. Ik vond het verwarrend en intensief. Na 4 weken had ik een leuke afspraak, twee weken later een 2e date met hem. Toen hebben we ons profiel al on hold gezet. Sinds 1 okt hebben we geleidelijk een relatie gekregen. Ik ben er heel blij mee! Dank voor jullie site, het zijn echt grotendeels gelijkgestemden.
 14. Vrouw (60, Gelderland): Dankjewel, een mooie liefde gevonden.
 15. Vrouw (69, Noord-Brabant): Dank voor de prima site. Heb leuke wandelafspraken gehad! Hartelijke groet. 
 16. Vrouw (73, Limburg): We maakten een mooie wandeling door Amsterdam. Het klikte heel snel en we besloten samen verder te gaan.

16 Opzegberichtjes van Mannen:

 1. Man (29, Gelderland): Ik ben erg dankbaar voor de wandeldate. Anders had ik haar nooit ontmoet!
 2. Man (49, Utrecht): Goedenavond Irene. Ik heb sinds vorig najaar iemand ontmoet via jouw site, we hebben het erg leuk samen. Daarom schijf ik me uit van de site. 
 3. Man (52, Gelderland): Ik heb iemand gevonden via DeWandeldate. Wandeldate is mij goed bevallen, dankjewel.
 4. Man (52, Zuid-Holland): Ik heb nu een leuke relatie met iemand via de wandeldate. 
 5. Man (54, Overijssel): Al 10 maanden heel gelukkig met .. (naam) ;-)
 6. Man (55, Utrecht): Ik heb leuk contact nu en wie weet wat de toekomst ons brengt.
 7. Man (57, Noord-Brabant): Ik heb een leuke relatie over gehouden aan de Wandeldate.
 8. Man (60, Zeeland): Beste Irene, Ik stond al een tijd op "zwart" in DeWandeldate om een positieve reden. Sinds begin dit jaar heb ik een relatie met … (naam), we zien elkaar elk weekend en zijn ook al twee keer samen op vakantie geweest. DeWandeldate is de beste "investering" als je dat zo mag noemen, die ik ooit heb gedaan. Een nieuwe vriendin en een aantal goede vriendschappen. 
 9. Man (62, Zuid-Holland): volkomen onverwacht een spectaculaire voltreffer, van eenzame wandelaar naar geliefde.
 10. Man (62, Zuid-Holland): Heb een ontzettend leuke wandeldame ontmoet en die hou ik voorlopig.
 11. Man (62, Utrecht): Dankzij de Wandeldate heb mijn huidige partner gevonden! Dank hiervoor!
 12. Man (65, Gelderland): Hoi Irene, Nou zeg, dan is het op de valreep toch nog gelukt om een berg- fiets- etc én levenspartner te vinden net voor het aflopen van mijn abo.
  Heb ongeveer 16 wandelingen gemaakt vanaf mei/juni en had de hoop toch een beetje opgegeven. Samen die speld in de hooiberg opeens gevonden. Dank voor de leuke site en het wandeldate idee. Prima formule want de wandelingen waren sowieso steeds heel fijn.
 13. Man (70, Zuid-Holland): Complimenten voor de duidelijke website, waar ik een leuke vriendin ontmoet heb!
 14. Man (70, Noord-Brabant): De eerste date was meteen raak, Hartelijk dank voor de geboden mogelijkheden.
 15. Man (70, Overijssel): Ik heb iemand gevonden via wandeldate en we gaan samen het avontuur aan.
 16. Man (71, Noord-Brabant): Ik heb er vertrouwen in, dit is de 'spirituele' relatie waarvan ik steeds droomde maar niet voor mogelijk hield. Ik ben DeWandeldate dankbaar.

Wil je alle succesverhalen bekijken? 

Alle succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Schrijf je verhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Heb jij ook een nieuwe relatie (of een mooie vriendschap) via DeWandeldate? Of had je een bijzondere Wandeldate? Wij lezen graag je verhaal! Het mooiste is als beide partners ieder een stukje schrijven. Maar dat hoeft niet perse. Je kunt helemaal zelf bedenken wat je schrijft. Je mag met je naam en foto's op de site, je kunt ook anoniem blijven. Nadat je verhaal geplaatst is mag je een Wandelgids van Uitgeverij Onregelmatig uitzoeken. Stuur jouw verhaal aan Irene, info@dewandeldate.nl

Word ook lid en volg DeWandeldate

Hoofdfoto: Joseph Chan via Unsplash. 

© DeWandeldate, 23 juli 2022. Update 29 december 2022