Mobiele menu

Succesverhaal - Ik ga mijn leven delen met mijn 'wandelmaatje'

Ik ga mijn leven delen met mijn 'wandelmaatje'

Zij schreef in haar profiel: Ik zoek iemand die met mij wandelend wil genieten van de stilte en de schoonheid van de natuur. In Nederland en daarbuiten.

Hij schreef in zijn profiel: Ik zoek een vrouw als wandelmaatje/wandelpartner om al wandelend samen te zijn en deelgenoot te maken van elkaars doen en laten. Ik zou het vooral fijn vinden weer op vakantie naar de bergen te gaan, naar Noorwegen (Lofoten) of Oostenrijk (Adlerweg). Vooral om weer bergwandelingen te maken, genieten van uitzichten en mooie natuur en rust. De stilte en de "eenzaamheid" als je eenmaal wat verder van een parkeerplaats bent.

En ja, dan kan het snel gaan ...

Het succesverhaal van Maria en Koos

Maria is 63 jaar, Koos is 70 jaar. Beiden wonen in Noord-Brabant. 

Maria schreef: 

Mijn lidmaatschap van de wandeldate is inmiddels afgelopen. Het is niet zinvol op dit moment om mijn lidmaatschap te verlengen omdat de eerste wandeldate (binnen een week na inschrijving) tot gevolg heeft gehad dat ik mijn huis verkocht heb per 1 september en mijn leven ga delen met mijn "wandelmaatje".

We hebben samen zo'n 900 km gelopen in een half jaar, waarvan ruim 200 in Oostenrijk met vakantie de afgelopen weken. En zo veel gepraat over het deel van elkaars leven dat we niet hebben meegemaakt dat we het gevoel hebben elkaar al heel lang te kennen.

Ik ben erg blij dat een van mijn kinderen mij attent heeft gemaakt op "de wandeldate" en me gestimuleerd en geholpen heeft om me in te schrijven.

En dat mijn nieuwe levenspartner de stap heeft gezet om zich in te schrijven toen hij mijn profiel zag en mij toch wel een like wilde sturen.

Ik hoop dat " de wandeldate" nog veel mensen die op zoek zijn naar een wandelmaatje/partner met elkaar in contact kan brengen,

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Maria en Koos deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 16 augustus 2022