Mobiele menu

Wandelen in de Oostenrijkse bergen.

La vita è bella! Wandelen in de Oostenrijkse bergen

'La vita è bella' was haar nickname. Ze zocht eigenlijk een fietsmaatje voor een fietstocht maar Rome. Op DeWandeldate terecht gekomen vond ze 'Free man' (zijn nickname). 

Het succesverhaal van Elianne en René

Elianne is 54 jaar. René is 62 jaar. Beiden wonen in Noord-Brabant. 

Eigenlijk was ik op zoek naar een fietsmaatje voor een fietstocht naar Rome, toen ik bij toeval  "DeWandeldate" tegenkwam. Ik was inmiddels al weer 5 jaar alleen en was vastbesloten om de rest van mijn leven niet alleen te blijven, maar datingsites hadden nooit echt mijn interesse gewekt. "DeWandeldate" sprak me echter meteen aan, want ik had het idee dat het hier om een totaal ander soort publiek ging dan bij de reguliere datingsites dus besloot ik me in te schrijven.

Nauwelijks drie weken later was het bij mijn derde date raak! We hadden op een mooie zonnige dag afgesproken bij de Loonse en Drunense Duinen. Twee uur lang hebben we gezellig lopen kletsen en vervolgens hebben we nog twee uur op een terrasje gezeten. Ik vond hem meteen al erg leuk, maar hij had nog een tweede ontmoeting nodig voordat de vonk oversloeg. Ik had nooit gedacht dat ik na het overlijden van mijn man weer iemand zou ontmoeten bij wie ik me zó op m'n gemak en zó vertrouwd zou voelen.

We wonen slechts 19 km van elkaar vandaan en zien elkaar daardoor bijna dagelijks. Iedere dag voelt als een feestje! Hij heeft heel veel humor, is zorgzaam, lief, attent en hij is altijd vrolijk! We hebben veel gemeenschappelijke interesses: wandelen, fietsen, de natuur, films, concerten, reizen etc. Het feit dat we allebei een behoorlijke rugzak met ons meedragen, maakt onze band alleen maar sterker. Het verleden heeft ons gevormd tot wie we nu zijn en daar mag over gesproken worden. We kunnen goed luisteren naar elkaar en voelen elkaar feilloos aan. Dat is zo mooi aan onze relatie.

Het ging allemaal in een behoorlijke sneltreinvaart. Na drie weken heb ik hem al voorgesteld aan mijn kinderen en er was meteen een klik. Ze zijn ontzettend blij voor mij dat ik weer helemaal happy ben, maar ook voor hun is mijn vriend een verrijking van hun leven.

Inmiddels zijn we al ruim een jaar gelukkig samen en hebben we al heel veel mooie wandelingen op ons lijstje staan. Lekker uitwaaien op het strand in Zeeland, de Oostenrijkse bergen of de Loonse en Drunense Duinen, alles is leuk met z'n tweetjes!

Irene, dank je wel, wij zijn erg blij dat deze site op ons pad is gekomen en ik vertel iedereen over "DeWandeldate". Ik hoop dan ook dat er nog heel veel mensen via deze site de liefde van hun leven zullen ontmoeten.

Uitwaaien op het strand van Cadzand

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Elianne en René deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 30 november 2022