Mobiele menu

En ze wandelden nog lang en gelukkig

En ze wandelden nog lang en gelukkig

Frida schreef bij haar Opzegging: "Ik heb een ontzettend leuke man gevonden via de wandeldate. We hebben al heel wat wandelingen gemaakt samen, zeker in coronatijd een mooie manier om toch iets te ondernemen samen. Dank jullie wel, jullie site is een geweldig initiatief."

Zoals altijd als onze leden ‘melden’ dat ze iemand vonden vroeg ik (Irene) of ze hun Succesverhaal wilden delen. En ja, wat fijn: we ontvingen 2 mooie versies van het succesverhaal van Pieter en Frida.

Het succesverhaal van Pieter en Frida

Pieter is 55 jaar en woont in Noord-Brabant, Frida is 53 jaar en woont in Limburg

Pieter:

Ik vond DeWandeldate een leuk concept, om al wandelend iemand beter te leren kennen. Als er geen match is dan heb je toch een leuk gesprek gehad en een mooie wandeling gemaakt.

Begin maart stuurde Frida mij een like. Normaal gesproken reageerde ik niet op een like maar haar tekst en foto's op haar profiel spraken me heel erg aan. Ik heb toen een bericht terug gestuurd. Op 21 maart was onze eerste date. We hadden in Heeze afgesproken en zijn gaan wandelen bij de Lieropse Heide. Het bleek een drassige route te zijn. Dat schiep meteen een band. Ik had het ommetje gevonden via klikprintenwandel.nl.

Het gaat heel goed met ons en we wandelen elke week. We zijn ook al twee keer samen op vakantie geweest. Ook daar hebben we gewandeld.
Meerdaagse wandeltochten doe ik nog met mijn broer, Frida houdt wat meer van luxe. Verder hebben we het plan om te blijven genieten van elkaar en van het leven.

Frida:

Ik kreeg een tip van een collega. Ze was zelf actief op de wandeldate, en ze dacht dat het misschien ook wel wat voor mij was. Het sprak me aan omdat het toch relatief kleinschalig is (sorry....) en je bij voorbaat een gemeenschappelijke interesse hebt.

Ik stuurde Pieter een like. Ik was natuurlijk heel blij dat hij meteen reageerde, niet met een like, nee, met een uitgebreid bericht! We hebben een paar vrij uitgebreide berichten gewisseld, en daarna zijn we al snel gaan bellen. Het eerste telefoongesprek was meteen heel plezierig, geen stiltes of ongemakkelijke momenten. We bleven gewoon lekker verder kletsen.... Voordat we gingen wandelen hebben we nog een keer via teams met elkaar gesproken, zodat we elkaar live konden zien. Vond ik wel spannend (hij ook). Mooi dat de kat bij hem op schoot zat.... Hij is gek met zijn katten. En daarna volgde de eerste wandeling.

Voor onze eerste afspraak had Pieter de route uitgezocht. Volgens mij wist hij dat er een drassig stuk in zat. Kon hij me mooi de helpende hand toesteken om te voorkomen dat ik tot aan mijn knieën in de modder terechtkwam. Voorbedachte rade...... Het was een leuke wandeling, en we kletsten rustig verder.

We wandelen nog steeds allerlei ommetjes. Eerst tussen onze woonplaatsen in, en later ook in de omgeving van onze woonplaatsen. Ik heb nog niet de behoefte om een meerdaagse wandeling te maken, Pieter doet dat al met zijn broer, en we moeten toch even kijken hoe we vakanties verdelen (ook i.v.m. de kinderen). 

Kortom, wij zijn blij dat we elkaar via de site gevonden hebben. En ze wandelden nog lang en gelukkig!

Groetjes Pieter en Frida 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Pieter en Frida deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Natuurwandeling Kampina en Oisterwijkse Bossen 11 april 2015 met DeWandeldate. Dit landschap is vergelijkbaar met de Lieropse Heide waar Pieter en Frida hun eerste wandeling hadden. 

© DeWandeldate, 7 januari 2022