Mobiele menu

E-mail aan onzichtbare leden: 5 nieuwe stellen!

Hoera! Weer 10 opzeggers!

Zaterdag 2 mei 2015 verzond ik een e-mail aan ruim 70 ‘onzichtbare leden'. Ik vroeg hen of zij hun profiel nog steeds onzichtbaar en inactief willen houden. Met dit soort acties probeer ik het ledenbestand van datingsite DeWandeldate up-to-date te houden.

De meeste leden die op inactief gaan, doen dat omdat ze met iemand aan het 'daten' zijn, via DeWandeldate of via een ander kanaal. Deze mensen wachten af hoe dat contact zich verder ontwikkelt en willen even geen likes en berichten ontvangen van andere leden die nog op zoek zijn.

Als reactie op mijn mail aan 70 leden ontving ik deze week veel opzeggingen, en 7 mensen stuurden me bericht dat ze een partner vonden via DeWandeldate (soms zeiden beide partners tegelijk op, soms één van de twee). In totaal ging het om 5 of 6 nieuw gevormde koppels (ik weet niet altijd wie met wie ..). 

Een aantal voorbeelden van wat deze opzeggers mij schreven (de namen zijn uiteraard weg gelaten):

Reacties van opzeggers die hun partner vonden via DeWandeldate

  • 'Bedankt voor je mailtje. Je mag me uitschrijven. Via jullie heb ik inmiddels iemand gevonden waarmee ik door de wereld wandel en nog meer activiteiten onderneem. Bedankt voor de site. Veel succes verder. De dame in kwestie zit hier tegenover mij en laat zich ook uitschrijven - zie ik!' (Man, 59 jaar)
  • 'Hallo, Bedankt voor je herinnering. Ik wil me uit laten schrijven, want ben via jullie in contact gekomen met mijn lief. Dank je wel hiervoor. Groet.' (Vrouw, 55 jaar)

Van deze twee opzeggers is er inmiddels ook een verhaal: Peter en Marjan op het strand, vereeuwigd in een schilderij.

  • 'Beste Irene, Je mag me uitschrijven onder vermelding van "iemand gevonden via de wandeldate". Ik heb je website als verfrissend ervaren, prachtig initiatief om wandelaars bij elkaar te brengen. Dank! Succes voor de toekomst.' (Vrouw, 54 jaar)
  • 'Beste Irene, Je mag mij uitschrijven, ik heb momenteel een relatie met iemand via de wandeldate. Met vriendelijke groet.' (Vrouw, 49 jaar)
  • 'Hallo Irene, dank je voor je gelukwensen. Ik heb inderdaad iemand gevonden via DeWandeldate ! Feedback: vrouwen boven 60 worden (denk ik) niet gezocht door mannen van boven 60. Het is raadzaam dat vrouwen in die categorie niet afwachten (want dat leidt tot niets) maar initiatief nemen, een bericht schrijven aan de persoon die hen aanspreekt ;) Veel succes met je activiteiten. Alle lof voor je manier van werken. Met vriendelijke groet.' (Vrouw, 61 jaar) .  En een paar weken later, van haar nieuwe partner, over hoe het ging: 'We zijn eerst koffie gaan drinken en toen een stadswandeling gaan maken. Na afloop besloten we om nog een nieuwe afspraak te plannen. Met vriendelijke groet.'(Man, 66 jaar)
  • 'Je mag mijn profiel van de site verwijderen. Ik heb onlangs via de Wandeldate een hele lieve vrouw ontmoet, waarmee ik inmiddels veel en intensief contact heb, me heerlijk bij voel en plannetjes mee maak om samen van het leven te gaan genieten. Dank voor jouw initiatief die dit mogelijk heeft gemaakt. Wens je veel succes met al jouw verdere activiteiten.'
  • 'Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen omdat ik via DeWandeldate een partner heb gevonden. Bedankt voor dit goede initiatief! Ik hoop dat deze datingsite een steeds groter succes wordt. Een site in deze niche voorziet zeker in een behoefte. hartelijke groet.' (Man, 52 jaar)

 

TIP: Volledige profielen bieden meer kans op succes

Zoals ik regelmatig schrijf in mijn nieuwe datingtips, en ook in het welkombericht aan de nieuwe leden: de meest succesvolle mensen op deze site hadden een volledig profiel met altijd een profielfoto en meestal een complete set met 4 foto’s, en een goede persoonlijke tekst (met méér informatie dan alleen: 'ik houd van wandelen' en 'ik zoek iemand die met mij wil wandelen'). Ik heb nu ook weer de profielen van deze Opzeggers goed bekeken: ook deze leden hadden werk gemaakt van hun profiel.  

En dan de volgende stap, want met een goed profiel ben je er nog niet. Wees actief! Kijk regelmatig rond, deel likes uit, en als je echt een heel leuk iemand ziet die jij een persoonlijk bericht wilt sturen, of als je zelf een leuk bericht ontvangt waarop je wilt reageren, dan ben je welkom als Betalend lid

5 Datingtips voor Wandeldaters

 

Succesverhalen van DeWandeldate 

Ledenonderzoek en Reviews van DéWandeldate

Word ook lid en volg DéWandeldate

Foto Roel Wijnants

© DeWandeldate, 6 mei 2015