Mobiele menu

Partner gevonden? Kies nu jouw favoriete Wandelgids!

Vertel je Succesverhaal en kies: je favoriete Wandelgids of Komoot!

We ontvingen al veel Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Vond jij je partner, vriend of vriendin via datingsite DeWandeldate? Wil je je verhaal delen? Ook jouw verhaal is leuk en inspirerend voor singles die nog op zoek zijn. 

Je verhaal mag zo kort en lang als je wilt, anoniem (zonder je echte naam en foto), of juist wel met je voornaam. Het allerleukste is natuurlijk als we ook een foto van jullie samen in het verhaal mogen plaatsen.

Als dank ontvang je de Gids van jouw keuze van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of 3 maanden gratis Premium Lidmaatschap bij de populaire route app Komoot

Vond je iemand via DeWandeldate?

 1. Stuur dan een berichtje!
 2. Stuur ook je Succesverhaal in, aan Irene, via info@dewandeldate.nl
 3. Kies jouw Wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of kies 3 maanden Premium lidmaatschap bij Komoot

#1. Stuur een berichtje als je iemand vond via DeWandeldate

Heb jij ook een nieuwe relatie (of een mooie vriendschap) via DeWandeldate? Of had je een bijzondere Wandeldate? We horen het graag! 

We houden heel graag bij hoeveel nieuwe koppels ontstaan. De cijfers geven immers aan of DeWandeldate echt werkt (kan je echt een leuke (wandel)man of (wandel)vrouw vinden via deze wandeldatingsite?). Als je opzegt voor je lidmaatschap geef dan als reden aan ‘iemand gevonden via DeWandeldate. Ook als je nog even (inactief) lid blijft kan je het al doorgeven.

#2. Stuur je Succesverhaal in – anoniem of met foto

Gingen jullie echt op wandeldate samen? Waar gingen jullie wandelen en hoe was die eerste ontmoeting? Het is allemaal leuk om te horen! De verhalen zijn een mooie inspiratiebron voor alle singles die nog op zoek zijn.

Het hoeft geen uitgebreid verhaal te worden. En schrijf op je eigen manier! Het mooiste is als beide partners ieder een stukje schrijven. Maar dat hoeft niet per se. Je kunt helemaal zelf bedenken wat je schrijft. Dit zijn een paar hulpvragen:

 • Hoe kwam je ertoe je in te schrijven bij DeWandeldate?
 • Hoe ontstond het eerste contact? (via Likes, Berichtjes, etc.)
 • Hoe verliep de eerste (wandel) date? Zijn jullie echt gelijk gaan wandelen? (dit is eigenlijk de belangrijkste vraag).
 • Hoe was dat? Waar ging je wandelen? Bijzonderheden? 
 • En hoe ging het daarna? En nu?

Het leukste is natuurlijk als je ook een foto van jullie wandeldate mee stuurt die we kunnen publiceren. Maar je mag natuurlijk ook anoniem blijven.

#3. Kies jouw Wandelgids of Komoot

Nadat je verhaal geplaatst is bieden we jou graag als dank iets leuks aan. Je mag je kiezen:

Stuur jouw verhaal aan Irene, info@dewandeldate.nl 

Gegarandeerd Onregelmatig is één van onze collega-wandel-bedrijven. Drie heren Maarten, Bart en Lourens publiceerden al zeker 100 gidsen waarmee je het hele jaar door kunt wandelen, in alle uithoeken van Nederland. Er zijn ook enkele gidsen met routes in België (Stelling van Antwerpen) en Duitsland.

Bekijk de nieuwe Gidsen van Gegarandeerd Onregelmatig

Nieuwe wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig

Er zijn 3 typen gidsen:

 • stadswandelgidsen: Wandelen buiten de binnenstad van Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht
 • streekwandelgidsen: Wandelen op de Utrechtse heuvelrug en de Veluwe, in de Achterhoek, Salland, en in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Drenthe, Flevoland en Limburg.
 • thematische wandelgidsen: Landgoederen, Vinexwijken, psychiatrische klinieken, de Atlantikwal, rivieren, wildlife, geologie, romeinse veldtochten, eilandwandelingen, boswandelingen en bergwandelingen

Bekijk de mogelijkheden van Komoot

Wandelroutes en Fietsroutes plannen, volgen, delen en kiezen? Try KOMOOT!

Komoot is de populaire app voor routeplanning en navigatie. Of je nu wilt wandelen, hardlopen, mountainbiken, of wil je op pad met de racefiets of gravelbike, deze routeplanner helpt je bij het plannen en volbrengen van jouw ontdekkingstocht in Nederland, België, Europa en Wereldwijd!

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 19 september 2017. Update 29 maart 2024.