Onze Uitgever verraste wandelend Nederland dit jaar met 10 nieuwe gidsen, met nieuwe wandelroutes in en rond Utrecht, Zeeland, Nijmegen, Zwolle, Salland, Rijnland, Vechtdal, Amsterdam, Dordrecht en Twente. Deel je Verhaal en kies zo'n Gids!

Had jij wandeldate succes? 

Vond je je grote liefde via DeWandeldate? Of een gezellige nieuwe wandelvriendin? Of had je gewoon een superleuke wandeldate samen? Schrijf je verhaal en kies één van de wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Het lijkt misschien zo dat alléén mensen die al heel zeker zijn van hun nieuwe relatie hun verhaal insturen. Voor ons is je lidmaatschap bij DeWandeldate ook al een ‘succes’ als je relatie nog maar pril is en je hebt nog geen idee hoe het verder zal lopen, of als je een wandelmaatje vond waarmee je nu heerlijk kunt wandelen. Je hebt succes via DeWandeldate als je het zelf zo ziet. Alleen al je inschrijving bij DeWandeldate kan je als een succes zien, als het voor jou een belangrijke nieuwe stap is, een overwinning op jezelf. Ik weet dat veel mensen DeWandeldate uitkiezen als eerste datingsite waar ze zich durven in te schrijven. 

Of je succes had bij DeWandeldate bepaal je dus zelf.

En als je succes ervaart, is je succesverhaal heel welkom.

De succesverhalen worden altijd gretig gelezen. Door de verhalen kunnen we mee genieten met het geluk van anderen. De verhalen geven ook moed en inspiratie om zelf ook te blijven zoeken naar een nieuwe liefde, iemand waarmee je al wandelend, rennend of fietsend van de natuur kunt genieten.

Deel je succesverhaal en kies je Gids!

Iedereen die een succesverhaal deelt via onze website, mag een wandelgids uitkiezen bij onze vrienden Lourens en Bart, van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. We zijn collega’s, we helpen immers mensen die willen wandelen. Lourens en Bart leveren mooie routes, Irene helpt je aan gezelschap.

De website van de Uitgeverij staat vol met Gidsen. Zolang de voorraad strekt kan je ze allemaal kiezen. En hier een overzichtje van de Gidsen die in 2020 uitkwamen.

PS: we werken puur op vriendschappelijke basis. Geen affiliatie linkjes om mee te profiteren van de verkopen.

 

Bekijk 10 nieuwe wandelgidsen van 2020

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig bracht ook dit jaar weer mooie nieuwe Gidsen uit. De nummers 9 en 10 uit dit rijtje zijn binnenkort te bestellen.  

 

#1. Wandelen in Utrecht

 

#2. Zeeuwse zwerftochten

 

#3. Wandelen in het Rijk van Nijmegen

 

#4. Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

 

#5. De alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse

 

#6. Wandelen in Rijnland

 

#7. Wandelen in het Vechtdal

 

#8. Wandelen in Groot Amsterdam

 

#10. Wandelen in Twente (in 2021 beschikbaar)

 

#10. Wandelen buiten de binnenstad van Dordrecht (binnenkort bestelbaar)

 

Hoe stuur je je Succesverhaal in?

Heel eenvoudig. Schrijf jouw verhaal, dat wat jij er over kwijt wilt. Zo kort en zo lang als jij het wilt, anoniem (met verzonnen namen en zonder foto) of met jullie echte voornamen en een foto van jullie samen. Stuur het aan Irene, info@dewandeldate.nl. Irene stuurt je de link zodra ze het geplaatst heeft. Dan kan je je verhaal nog verder aanpassen als je wilt. Je geeft de wandelgids van jouw keuze door en de Uitgevers sturen je de Gids.

 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Trage Tocht vanuit Bussum - Zuid, één van de routes in de Gids Wandelen in Groot Amsterdam. Irene mocht met Lourens mee om de route te checken. 

© DeWandeldate, 2 december 2020

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.