Mobiele menu

Wandelgeluk - Uitgeverij Onregelmatig

Valentijnsdag Nieuwsbrief Gegarandeerd Onregelmatig: Wandelgeluk met DeWandeldate

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

De heren van onze favoriete Uitgeverij hebben hun Valentijns nummer geheel gewijd aan .. DeWandeldate! Met 3 succesverhalen van 3 enthousiaste koppels. 

We werken al jaren samen. Wandeldate koppels die hun succesverhaal delen mogen een Gids uitkiezen uit de almaar groeiende verzameling van Uitgevers Lourens en Bart van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Soms wandel ik mee om een nieuwe route te testen, of om een oude route te controleren. Altijd gezellig, en zo leren we elkaar steeds beter kennen. Eigenlijk hadden ze het idee opgevat om nu eindelijk eens een man voor mij te zoeken. Maar dat idee is gesneuveld, helaas.

Ze hadden een veel beter idee: we zetten 3 koppels in de bloemetjes. En een stukje er bij over DeWandeldate. Omdat de tekst verder niet online te vinden is zet ik ‘m hier voor jullie:

Wandelgeluk met de Wandeldate

(Nieuwsbrief, verschenen op 31 januari 2023).

Volgende week dinsdag is het 14 februari: Valentijnsdag. Meestal laten we dit mierzoete commerciële evenement aan ons voorbijgaan maar het leek ons deze keer een mooi idee om iets over De Wandeldate te vertellen. Wij zijn namelijk op zoek naar leuke wandelmannen voor dit leuke initiatief van Irene den Ouden.

De Wandeldate werd in 2014 in het leven geroepen door Irene. De Wandeldate is dé datingsite voor wandelaars, fietsers, buitensporters en natuurliefhebbers. Al veel wandelaars hebben in de loop der jaren een wandelliefde gevonden op de Wandeldate. De Wandeldate heeft meer dan 5000 leden en in de loop der jaren zijn al 680 wandelkoppeltjes ontstaan. En er zijn ook al 8 wandeldatekindertjes geboren. Er wordt blijkbaar niet alleen maar gewandeld...

Op de site van de Wandeldate zijn veel succesverhalen te lezen. Mooie, leuke en blije verhalen. Nieuwe koppeltjes die hun verhaal op de Wandeldate-site delen mogen bij onze uitgeverij als cadeautje een wandelgids uitkiezen: hieronder drie gelukkige stellen en hun keuze.

Waarom is de Wandeldate zo succesvol? Dat komt natuurlijk in de eerste plaats omdat je er mensen tegenkomt met dezelfde passie. En wandelaars zijn vaak leuke en actieve mensen die opgewekt in het leven staan. Ze bewegen graag en leven gezond. Al wandelend wissel je makkelijker verhalen uit. 

Wat voor wandelingen ga je doen met je date? Kijk eens op Wandelzoekpagina of blader in een gidsje van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Of schrijf je in op één van de georganiseerde groepswandelingen van de Wandeldate.

Iedereen is welkom op de Wandeldate maar Irene ontvangt vooral graag mannen als wandelaar op haar website. Wandelen blijft toch wel heel erg een vrouwending. Dus wandelmannen: meld je aan bij DeWandeldate, of voor één van de groepswandelingen!

Verras je Wandelliefde met een Wandelgids

En als je dan de liefde gevonden hebt schrijf er dan een verhaaltje over en stuur dat op naar Irene. Leuk en bemoedigend voor de andere Wandeldaters! En je mag dan een leuke Gegarandeerd Onregelmatig wandelgids uitkiezen.

En wil je een stille liefde met een Valentijnscadeautje verrassen? Bestel dan een wandelgids en voeg een hint toe in het opmerkingenveld. Vink bij de adresgegevens aan dat het naar een ander adres gestuurd moet worden en met kortingscode VALENTIJN2023 betalen wij graag de postzegel.
 

Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse verloting van álle wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig. 

Drie Gelukskoppels

Irene heeft 3 koppels uitgenodigd mee te doen met deze Nieuwsbrief. En ze deden enthousiast mee! De verhaaltjes staan samengevat in de Nieuwsbrief. En je kunt ze ook hier lezen:

3 koppels van DeWandeldate

Vertel je succesverhaal en kies je favoriete wandelgids

We ontvingen al veel Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Vond jij ook je partner, vriend of vriendin via datingsite DeWandeldate? Schrijf je verhaal en ontvang ook zo’n mooie wandelgids van Uitgeverij Onregelmatig.

Met dit aanbod, een Gids naar keuze, in samenwerking met Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, willen we inzenders danken voor hun verhaal. 

  • Stuur ook je Succesverhaal aan Irene, via info@dewandeldate.nl
  • Kies jouw Wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Bekijk de nieuwste Gidsen van Gegarandeerd Onregelmatig

Nieuwe wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 7 februari 2023.