Mobiele menu

Succesverhaal DeWandeldate: De ‘klik’ is inmiddels omgeslagen naar warme liefde

De ‘klik’ is inmiddels omgeslagen naar warme liefde

'Door de Covid-19 maatregelen werk ik sinds maart vanuit huis. Alle sociale mogelijkheden waren ook niet meer aanwezig, mijn zoon was net het huis uit. Het alleen wandelen werd ik een beetje beu.' Hoe dit verder ging lees je in ons nieuwste succesverhaal. 

Het succesverhaal van Andrea en George

Andrea is 56 jaar en woont in Utrecht. George is 64 jaar en woont in Zuid-Holland. 

Beste Irene, Hier een berichtje van mij.

Door de Covid-19 maatregelen werk ik sinds maart vanuit huis. Alle sociale mogelijkheden waren ook niet meer aanwezig, mijn zoon was net het huis uit. Het alleen wandelen werd ik een beetje beu. Het leek mij ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Hierom ben ik op zoek gegaan naar een wandelmaatje en wie weet zou het zelfs uit kunnen groeien naar een partner… Via Google kwam ik op DeWandeldate.nl terecht. De site sprak mij aan. Leuke opbouw van de profielen, voornamelijk sportieve mensen, laagdrempelig en goede selectiemogelijkheden.

Op een zondagmorgen viel de profielfoto van George (64) mij op. Zijn korte profielbeschrijving en zijn voorstel voor een eerste ontmoeting maakten mij nieuwsgierig. Hij stelde voor om ergens een groene wissel te wandelen. Na kort mailcontact hebben we spontaan een afspraak gemaakt om al die dinsdagavond de groene wissel in Vlist te wandelen.

Het was een heerlijke zwoele zomeravond. We genoten - op 1 ½ meter - van de prachtige vergezichten, diverse vogels en hebben zelfs luchtballonnen gezien. De gesprekken voelde al gelijk heel vertrouwd en al snel bleek dat we veel gemeenschappelijk interesses hadden. We hebben die eerste ontmoeting heerlijk genoten op het picknick kleed bij ondergaande zon en genoten van de spontaan meegebrachte thee en bounty’s. Bij schemering kwamen we voldaan terug bij de auto’s. We voelden beiden een ‘klik’, genoeg voor een vervolgafspraak. Afscheid was lastig op 1 ½ m afstand dus toch maar gekozen voor een korte, onwennige ‘omhelzing’.

Thuisgekomen bleven we allebei terugkijken op een fijne ontmoeting dus een tweede afspraak was al snel gemaakt en dat werd een wandeling van de tweedaagse op de Utrechtse Heuvelrug. Daarna ging alles in een stroomversnelling en  zijn we nu 3 maanden later niet meer ‘uit elkaar te slaan’. We werken beiden vanuit huis, soms beiden vanuit Wijk bij Duurstede, soms vanuit Zoetermeer. Daarnaast wandelen we graag samen en ik heb zelfs het hardlopen weer opgepakt. Samen door de bossen, duinen en rivierenland!!!

De ‘klik’ is inmiddels omgeslagen naar warme liefde. Omdat we het zo fijn hebben met elkaar hebben we ook al toekomstplannetjes. Een aantal ideeën zullen door de Covid-19 maatregelen nog even moeten wachten maar daar verheugen we ons nu al op. Gelukkig is Nederland nog groot en onbekend genoeg om samen te ontdekken en dat geldt ook voor de ontdekkingsreis en samensmelting die we nu samen doormaken.  

In ieder geval bedankt voor de mogelijkheden die Wandeldate.nl voor ons geboden heeft. Wij gaan samen verder en wensen jou veel succes met de datingsite. Verder wensen wij alle wandeldate-kandidaten heel veel wandelplezier en voor iedereen die het aangaat succes met het vinden van een duurzaam wandelmaatje.

Andrea

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Andrea en George deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 18 november 2020