Mobiele menu

We ontmoetten veel mountainbikers op onze Wandeldate. Zoals hier in de Ridderoordsche Bosschen.

Singleswandeling Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort

Met DeWandeldate lopen we een deel van één van de mooiste LAW-routes in Nederland, het Marskramerpad. Met 44+ singles. 

Route: Hollandsche Rading - Amersfoort (22 km)

Een mooie afwisselende boswandeling. We startten in Perron Peet, een gezellig café in het omgebouwde oude stationnetje van Hollandsche Rading. Daarna wandelen we door de Ridderoordsche Bosschen, over landgoed Pijnenburg, en over de Lange en Korte duinen, twee oude stuifzandgebieden. 

Verslag, reacties, foto's en filmpje

Op zaterdag 4 november 2017 liepen we dit mooie traject van het Marskramerpad. Eén van de leden, Alice, begeleidde de route. We waren met 8 vrouwen en 9 mannen, singles van 44 t/m 58 jaar. Van de 17 deelnemers zijn (behalve Irene) 8 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate. Zeven mensen liepen al eerder mee met een groepswandeling. Onderweg pauzeerden we in het bos en bij Brasserie Soester Duinen. Na afloop borrel en bitterballen bij De Wagenmeester in Amersfoort. 

Enkele reacties van deelnemers:

  • Onderweg noemde één van de deelnemers deze wandeling 'Een mooie middenweg tussen wandelen en speeddaten'. 
  • Over wandeldaten: relaxte en veilige manier om met een andere singles kennis te maken én zo'n groep biedt een mooie voorselectie op leeftijd en conditie. Uiterlijk speelt niet zo'n grote rol als bij een gewone date, ook fijn. Ik zag er vooraf overigens wel tegen op maar het bleek erg gezellig, ook met de vrouwen onderling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd of er nog setjes uit voorkomen.. Dank voor de organisatie en succes met t bedrijf! 
  • Mijn eerste ervaring met een wandeling via de Wandeldate. Een combinatie van ongedwongen kennismaken, wandelen en vooral leuke gesprekken. Een stevige wandeling van Hollandse Rading naar Amersfoort, dus tijd genoeg om het gesprek met meerdere mensen, niet per definitie van het andere geslacht, aan te gaan. En.. ook al is er misschien geen klik, dan nog is het een leuke dag om op terug te kijken. Mooi initiatief, Irene!​
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate. Start vanaf Perron Peet.
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate. Mountainbikers!
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate.
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate.
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate.
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate. Lange Duinen.
Marskramerpad Hollandsche Rading - Amersfoort, met DeWandeldate.

We liepen deze route eerder met DeWandeldate, in beide richtingen. Hier kan je de Fotoverslagen bekijken: 

Meer groepswandelingen op onze Agenda

Wil je ook een keer mee wandelen? DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor één-op-één daten. De groepswandeldates zijn een extraatje. Check regelmatig onze Singles Wandel Agenda. Leden en nieuwsbrief abonnees krijgen deze ook in hun mail. Ook op Facebook en Twitter worden de wandelingen aangekondigd. 

Meer LAW routes bekijken?

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 3 oktober 2017