DeWandeldate Singles Agenda: Groepswandelingen in 2020

Eén van onze eerste Groepswandeldates in 2014: Utrechtse Heuvelrug

Aankomende wandelingen:

 

Wil je andere singles ontmoeten die ook graag wandelen, op een ontspannen manier? Vind je het één-op-één daten een beetje ongemakkelijk of minder gezellig, en loop je liever met een groep? Ga dan eens mee met één van onze groepswandeldates. We maken mooie natuurwandelingen en stadswandelingen, met groepen van 14 - 20 mannen en vrouwen. 

Wandelen met een groep singles van je eigen leeftijd

DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor wandelaars, fietsers, outdoor sporters en natuurliefhebbers. Er zijn nu ruim 3.000 leden, in heel Nederland en België. De leden kunnen elkaar één-op-één benaderen en uitnodigen voor wandelingen. Naast het één-op-één wandeldaten organiseert DeWandeldate 1 á 2 maal per maand een groepswandeling. Meestal trekken we de natuur in, soms maken we een stadswandeling. We lopen meestal stationswandelingen, zoals NS-routes, Groene Wissels en LAW-routes. De wandelingen zijn altijd gezellig en ontspannen, zonder datinglading. Toch is het leuk te vermelden dat via eerdere wandelingen al zeker 7 koppels zijn ontstaan. 

Omdat DeWandeldate een datingsite is, streven we bij de wandelingen steeds naar een groep van 10 mannen en 10 vrouwen met (ongeveer) dezelfde leeftijd. Zo bieden we de leden en ook niet-leden extra kansen bieden om interessante (single) wandelaars te ontmoeten. 

Leden die zelf een wandeling willen organiseren (voor hun eigen leeftjdsgroep, in hun eigen regio) kunnen dat doen via de OPROEPEN pagina. Of door contact op te nemen met Irene, info@dewandeldate.nl

Groepswandelingen in 2020

Za 7 mrt: Natuurwandeling Veluwse Woestijnen (46+)

 

11 Groepswandelingen in 2019

Za 27 juli: Natuurwandelroute N70  (48+)

 

13 Groepswandelingen in 2018

Za 1 dec: Den Haag - Scheveningen (18 km, 25+)

 

12 Fotoverslagen van onze Groepswandelingen in 2017

 

20 Fotoverslagen van onze Groepswandelingen in 2016

Za 7 mei: GW Duin- en strandwandeling vanuit Castricum (19 km, 40+)

  • Za 26 nov: NS wandeling Breda Mastbos (14 km, 30+) >> Geannuleerd (te weinig belangstelling).

Za 17 dec: Aboutaleb Stadswandeling in Rotterdam met routeapp (12 km, 40+). 

 

10 Fotoverslagen van onze Groepswandelingen in 2015

 

3 Fotoverslagen van onze Groepswandelingen in 2014

 

Plaats zelf een Oproep voor een wandeling

Vind je op onze Agenda niet de wandeling die jij zoekt? Niet in jouw regio of niet voor jouw leeftijdsgroep? Of is de wandeling al vol? Of wil je een keer gaan fietsen? Organiseer zelf een wandeling (of fietstocht) voor een paar mensen of een wat grotere groep! Plaats zelf een Oproep!

 

Wil je lid worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© Irene den Ouden, DeWandeldate, 9 april 2016, Update: 15 januari 2020.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.