Mobiele menu

Zonpauze halverwege het Marskramerpad, zondag 1 nov 2015

Herfstboswandeling Hollandsche Rading - Amersfoort

Route: Hollandsche Rading - station Amersfoort (22 km)

Op zondag 1 november 2015 wandelden we met een groep 35+ singles (8 mannen en 7 vrouwen), onder leiding van Johan. De route, van Hollandsche Rading naar Amersfoort, is een traject van Lange-Afstands- Wandelpad (LAW) Marskramerpad. Een mooie afwisselende boswandeling. We startten in Perron Peet, een gezellig café in het omgebouwde oude stationnetje van Hollandsche Rading. Daarna liepen we door de Ridderoordsche Bosschen, over landgoed Pijnenburg, en over de Lange en Korte duinen, twee oude stuifzandgebieden. Onderweg pauzeerden we bij De Spoorhut, en omdat het heerlijk weer was streken we ook een paar keer midden in de bossen neer.

Enkele reacties van de deelnemers

  • Het was erg gezellig gisteren. Schitterend weer natuurlijk!
  • Wat een heerlijke herfstwandeling hadden we! Leuke groep, veel mooie, soms diepgaande gesprekken gevoerd met mensen die ik van tevoren niet eens kende, en veel gelachen. Dank voor deze mooie dag!

Fotoverslag

Foto's van Irene en 'Wandelmaatje' (nickname)

Start bij Perron Peet, Hollandsche Rading

 

Meer groepswandelingen op onze Agenda

Wil je ook een keer mee wandelen? DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor één-op-één daten. De groepswandeldates zijn een extraatje. Check regelmatig onze Singles Wandel Agenda. Leden en nieuwsbrief abonnees krijgen deze ook in hun mail. Ook op Facebook en Twitter worden de wandelingen aangekondigd. 

Meer LAW routes bekijken?

Reacties en Contact met DéWandeldate

© DeWandeldate, 30 september 2015