Mobiele menu

'Het was een hele leuke dag, samen met andere wandeldates dwars door Rotterdam gewandeld.'

Onze ervaring met de Wandeldating site

We ontvingen weer een leuk succesverhaal. Deze keer van Monique en Frank. Ze kenden elkaar al via een wandelreis, spraken af elkaar weer te ontmoeten bij een groepswandeling van DeWandeldate, daarna zagen ze elkaar vaker en nu zijn ze een stel. Lees hier hun hele verhaal:

Het Succesverhaal van Monique en Frank

Monique is 49 jaar en komt uit Zuid-Holland, Frank is 49 jaar en komt uit Utrecht

Monique:

Voordat de Wandeldatingsite bestond was ik aangesloten bij de voorloper, Outdoorfriends, ook opgezet door Irene. Ik heb via die site leuke mensen ontmoet tijdens mooie wandelingen. Lid worden van de Wandeldatingsite was daarom voor mij vanzelfsprekend. Niet om één op één te daten maar juist om gezellig te wandelen met andere singles.

Iedereen die de drempel van het één op één daten te hoog vindt zou ik aanraden om mee te gaan met de wandelingen. Je ontmoet altijd hele leuke mensen en kunt ongedwongen afspreken met iemand door bijvoorbeeld vaker samen mee te gaan. Blijft de klik dan is de drempel veel lager om samen af te spreken omdat je elkaar al beter kent. Denk je bij de eerste of tweede ontmoeting ‘toch maar niet’ dan klets je vrolijk verder met andere wandelaars. Een gezellige dag heb je in elk geval.

Eind 2016 ontmoette ik Frank tijdens een wandel (groeps) reis. We hadden een klik en ik heb Frank daarom uitgenodigd om ook een keer mee te gaan met een wandeling van de wandeldatingsite. Gewoon voor de gezelligheid. Dat sprak hem wel aan. Het was een hele leuke dag, samen met andere wandeldates dwars door Rotterdam gewandeld. Voor ons een mooie manier om elkaar ongedwongen opnieuw te ontmoeten en beter te leren kennen. Maar zonder de druk en verwachtingen van een date. Voor ons was dat de juiste manier, een vriendschap was geboren. Zonder de wandeldate had ik het moeilijker gevonden om het contact opnieuw aan te halen. Dan kwam er direct de lading op van een date en dat wilde ik niet. Eerst maar eens aftasten en zien wat we, zonder de vakantiesfeer, van elkaar vonden. Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn Frank en ik een stel.

Frank:

Een half jaar geleden werd ik uitgenodigd om mee te gaan met een wandeling die was georganiseerd door deze site; uitgenodigd door iemand die ik al vaag kende. Normaal gesproken ben ik niet van de dating sites, maar ik wou haar wel beter leren kennen, en het leek me dat een groepswandeling met vreemden op zichzelf ook wel eens leuk en nuttig zou kunnen zijn. De wandeling was ongedwongen en gezellig. Ik heb met bijna iedereen gezellig gekletst, en zag de anderen dat ook doen; niemand liep alleen. Na de wandeling zijn wij twee vaker gaan afspreken, en inmiddels zijn we een stel.
Ik kan de website aanraden aan iedereen die wel eens gezellig wil wandelen met een groepje gelijkgestemde onbekenden, met de kans dat je iemand ontmoet die je beter wil leren kennen. Ik was zeker vaker gegaan, als het die keer niet meteen raak was geweest.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Monique en Frank deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

DeWandeldate groepswandelingen

Bij onze datingsite voor wandelaars en natuurliefhebbers kunnen singles van alle leeftijden (vanaf 18 jaar) terecht om één-op-één contact te zoeken. Daarnaast organiseren we regelmatig groepswandelingen voor leeftijdsgroepen. Inmiddels zijn er al zeker 6 stellen ontstaan tijdens of via deze wandelingen.

Monique en Frank spraken samen af tijdens deze wandeling, met de route van Burgemeester Aboutaleb in Rotterdam:

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, plaatsing 2 mei 2017