Bent u ooit buiten geweest?
Tussen helmgras en korenaren? 
‘t Is aldaar dat Liefde bloeit
en zich aan u zal openbaren.

Buiten zijn is mij niet vreemd. En single blijf je als alleenstaande, ook als je de deur uit gaat. Maar nu, met het debuut van Outdoorsingles, is er voor het eerst de mogelijkheid om beide vertrouwde fenomenen te combineren tot iets nieuws: de outdoorsingle.
 
Ik geef toe, het klinkt al weer een stuk wervender en aantrekkelijker dan openluchtalleenstaande, of ongehuwdbuitenshuis. Nu nog die kleine stap maken het kanootje in, of die grote sprong uit het vliegtuig, parachute omgegespt and all. En onderweg oogcontact maken met die oogverblindende, dorstende dame, die zich zonder hoop maar vol verwachting heeft ingeschreven voor jouw outdoorsingle-event. Pierensteken op het wad, koekhappen onder de deltavleugel, zelfs bij het moeraslopen op historische stelten zullen de elementen alles bijdragen aan het zo gewenste ontluiken van gevoelens. Als vanzelfsprekend zullen de single mannen zich voegen in de rol van toeverlaat en redder, trooster en steun, kortom: de mannen zullen weer man worden. De vrouwen mogen vrouw zijn, onbemost en onbemodderd, als ze door zwijgzaam zwetende mannen in de rol van koene ridder het moeras door worden gedragen. De dwaalwegen in het woud zullen tot rechte paden verworden als de liefde ontluikt onder winterse sterrenhemels, na de liefdesdropping en de amoureuze escapade, zonder de GPS, louter het hart als kompas.

Twee miljoen singles. Met de introductie van Outdoorsingles behoort het fenomeen van de alleenstaande binnen de kortste tijd tot het verleden. Een paar weken, hooguit een paar maanden nog, en we kunnen het ons niet meer voorstellen, de tijd waarin menigeen zonder partner door het leven ging. En niet alleen door het leven, maar zelfs over het strand, op de tennisbaan, in het zwembad zelfs: single.
De oplossing is gevonden. Het succes een zekerheid. Binnenkort bloggen wij verder. Over het verscheiden van Outdoorsingles. Ten onder gegaan aan zijn eigen succes.

Schrijf u nu in, het kan nog. Binnenkort is er geen single meer over. Versmolten met die ander, in die bijna mystieke ervaring van het samenzijn in de open lucht.
Tot Outdoorsingles zichzelf overbodig heeft gemaakt. Die dag is niet ver meer. Maar nu vieren we het debuut. Schrijf u in, kies uw event, en vind die ander die u aanvult, vervult en completeert. Het meest sportieve en gezonde initiatief op het kruispunt van buitenleven en virtuele wereld. Het is goed toeven in deze wonderbaarlijke tijd.

Derde artikel in een 5-delige serie over OutdoorSingles

  1. Maandag 21 november 2011: StartUp: van kiemplantje naar Outdoor Singles Community
  2. Dinsdag 22 november 2011: OutdoorSingles, niet weer een nieuwe datingsite ...
  3. Woensdag 23 november 2011: Mijn Buitendebuut (Gastblog van Menno Spiro)
  4. Donderdag  24 november 2011: In 10 stappen een Man / Vrouw via Twitter (niet meer beschikbaar).
  5. Donderdag 1 december 2011: Verbinden met singles en aanbieders via social media (niet meer beschikbaar).

NB: Sinds maart 2012 is deze website géén singlessite meer en werd OutdoorSingles omgezet naar OutdoorFriends. In maart 2014 zijn we gestart met DéWandeldate, datingsite voor wandelaars!

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd op OutdoorFriends.nl, op 23 november 2012 (3.334 maal gelezen). Op 20 maart 2015 hebben we dit blog overgezet naar DeWandeldate.nl. 

 

 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.