Mobiele menu

Filmfestival Rotterdam: Wildlife in Amsterdam!

Wildlife Filmfestival WFFR in Rotterdam

Natuurliefhebbers kunnen in oktober hun hart ophalen in Rotterdam, 6 dagen lang, met een keuze uit meer dan 100 natuurdocumentaires. 

Wildlife Film Festival Rotterdam in 2023

  • Datum festival: dinsdag 31 oktober t/m zondag 5 november 2023
  • Thema in 2023: Wildlife in Urban Environment (Wilde dieren in een stadse omgeving)
  • Openingsfilm: Onze Natuur - het Wilde België. Een documentaire over de natuur in de Belgische achtertuin. Bekijk alvast de Trailer:

Onze Natuur - Het Wilde België:

Over het Wildlife Film Festival:

Het Wildlife Film Festival Rotterdam toont ieder jaar, sinds 2015, in oktober de mooiste en meest recente natuurdocumentaires van over de hele wereld.

Bezoekers van het festival hebben de keuze uit meer dan 100 verschillende films.

Na het ongekende succes van De Nieuwe Wildernis en de succesvolle BBC documentaires op televisie is de tijd rijp gebleken voor een filmfestival dat volledig gewijd is aan de natuur. Er is nog zoveel moois te zien of belangrijks te vertellen over de natuur. Daarom is het aanbod op dit festival gevarieerd en zal je dingen zien die je nog nooit eerder hebt gezien. 

Gedurende 6 dagen zijn er ruim 100 filmvertoningen, een Kinderprogramma, een Scholenprogramma, een VR programma, speciale lezingen, Q&A’s met filmmakers, een dag voor de industrie en de Flamingo award ceremonie. WFFR is opgericht met als doel om bewustwording en educatie over de natuur te bevorderen door middel van de nieuwe films en documentaires en een platform te bieden voor filmmakers in Nederland.

Volg DeWandeldate, Nieuwsbrief en Agenda

© DeWandeldate, 26 oktober 2016. Update in 2023