Mobiele menu

"We hebben een flink stuk met onze honden gewandeld door de stromende regen, maar dat maakte het niet minder gezellig."

​Wandeldate op de Brunssummerheide met onze honden

Weer zo’n heerlijke romance tussen twee echte wandelaars. Ze hadden hun dates - vaak in de stromende regen - op de Brunssummerheide, tijdens de Airborne wandeltocht, en een romantische nachtelijke herten burltocht met herten ..

Opzeggingen: "leuke dame, onwijze klik"

Rob: 27, Limburg, Astrid: 27, Zuid-Holland

  • Hij: “Het zit zo, ik heb via jullie site een leuke dame leren kennen en we zijn nu al een aantal keren samen gaan wandelen. Als het goed blijft gaan zullen we vanzelf wel een succesverhaal opsturen.”
  • Zij: "Ik wil graag mijn profiel onzichtbaar hebben. Ik heb via Wandeldate iemand leren kennen waar ik een onwijze klik mee heb! We willen graag samen een verhaaltje voor je schrijven dus die hou je tegoed. Groeten ….”

Succesverhaal: "we hebben elkaar helemaal gevonden"

“Kort na ons contact via de wandeldate zijn we aan het aan het mailen geslagen en al gauw liep dat uit op het versturen van dagelijkse complete essays. Die enthousiaste briefwisseling hebben we zo een maand volgehouden, een complete dialoog van heel wat e-mails! Daarna sloegen we aan het appen. We bleken ondertussen heel verschillende personen te zijn, met compleet verschillende achtergronden, maar we deelden heel veel cruciale denkbeelden en interesses. 

We wonen best ver uit elkaar, maar uiteindelijk kwam het tot een wandeldate op de Brunssummerheide. We hebben een flink stuk met onze honden gewandeld door de stromende regen, maar dat maakte het niet minder gezellig.

Een week later liepen we samen de Airbornetocht in Oosterbeek, wederom in de stromende regen. Het was nu wel duidelijk dat we elkaar erg leuk vonden. We hebben nog maar meteen twee wandeldates gepland, waarop het deels regende (doe eens gek) en we zijn met een burltocht mee geweest, luisteren naar de herten onder de sterrenhemel en dit keer zonder regen. In het donker moest je elkaars hand vasthouden. Dat was uiteraard behoorlijk romantisch op zo'n mooie plek onder de sterren.

Gisteren zijn we weer fijn gaan wandelen in mijn thuisstreek en inmiddels hebben we elkaar helemaal gevonden. Uiteraard regende het weer, maar dat zijn we inmiddels wel gewend en de afstand stelt niet meer veel voor."

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Rob en Astrid deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DéWandeldate

© DeWandeldate, 20 september 2015.