Mobiele menu

'Volg je hart dan kan het nooit verkeerd zijn.'

Volg je hart dan kan het nooit verkeerd zijn

We ontvingen weer een enthousiast succesverhaal. Het is maar goed dat veel van onze leden over hun provincie- en landsgrenzen heen kijken. Sinds de start van DeWandeldate in 2014 ontvingen we berichten van 256 nieuwe koppels (dus 512 leden vonden 'iemand via DeWandeldate'). Tot nu toe waren daar 5 Belgen bij: één geheel Belgisch koppel, en 3 'gemengde' (Belgisch-Nederlandse) koppels.  

Lees hier het verhaal van Mark (hij is 35 jaar en woont in de provincie Utrecht) en Cindy (zijn is 38 jaar en woont in Oost-Vlaanderen). 

Het succesverhaal van Mark en Cindy

Vanaf het eerste contact was onze ontmoeting heel bijzonder. De eerste wandeling was slechts een formaliteit tussen twee zielen die elkaar op het juiste moment tegen kwamen. Na de eerste wandeling wisten we beiden dat we bij elkaar wilde blijven, samen wandelen en samen beleven. De wandeldate was voor ons een fijn geschenk.

Wij delen dit geluk graag met jullie en wij wensen iedereen een zelfde ervaring. Volg je hart dan kan het nooit verkeerd zijn.
Lieve groet van Mark en Cindy'

Update 10 november 2022: lees ook het vervolgverhaal van Mark en Cindy

Mark wandelt de wereld over voor mentale gezondheid, steun je hem? 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Mark en Cindy deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 14 september 2018. Update 2022.