Mobiele menu

Succesverhaal - Verloofd op de Veluwe

Verloofd op de Veluwe, in de schemering van het bos

Op 23 maart 2021 telde ik (Irene) het 500-ste Wandeldate koppel. Ik schreef het overzichtsblog 'Mijlpaal: 1000 leden vonden hun partner via DeWandeldate' en deelde het in de Nieuwsbrief. Een paar uur later stuurde Mariska een mailtje: "Beste Irene, Vanavond kreeg ik weer de nieuwsbrief van de Wandeldate en las over de succesverhalen en statistieken en dacht meteen: ik heb niets laten weten! In 2018 hebben ik en mijn huidige vriend ons ingeschreven en vanaf 6 januari 2019 zijn we een stel."

Ik feliciteerde Mariska en vroeg of ze ook haar succesverhaal wilde schrijven. En ja hoor, de volgende dag stuurden Mariska en Tim hun verhaal. Ja, een heel goed verhaal Mariska! 

Wat extra leuk is: Mariska en Tim zijn van nu af aan 'ons' jongste Wandeldate stel!

Wandelend in natuurgebied Deelerwoud, ook op de Veluwe. 

Het succesverhaal van Tim en Mariska

Tim was 22 jaar, Mariska was 21 jaar, beiden wonen in Zuid-Holland

Mariska:

Ik wilde na mijn studie meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Op de site zag ik een advertentie van de Wandeldate. Ik schreef me in met als doel iemand te vinden om mee te trainen. Deze heb ik niet gevonden, maar wel een relatie. Een relatie naar wie ik kon wandelen om te trainen. Uiteindelijk heeft hij me ingehaald op de Via Gladiola. 
 

Tim:

Via mijn collega werd ik geattendeerd op de Wandeldate. Zo ben ik op de site gegaan en na een like van haar een bericht gestuurd. 
 
Inmiddels zijn we bijna 2,5 jaar samen en wandelen we iedere keer dat we bij elkaar zijn. We wonen niet heel dichtbij bij elkaar en wonen beide nog bij onze ouders dus zien elkaar alleen in het weekend. Meerdere keren per jaar gaan we op vakantie naar de Veluwe om lekker te wandelen. Dat is onze favoriete plek. Hier zijn we ook verloofd in de schemering van het bos en inmiddels hebben we zicht op samenwonen vanaf augustus.
 
Bedankt Wandeldate voor deze fantastische match!
 
Hoop dat het een goed verhaal is ;)
 
Vriendelijke groet van Mariska en Tim
 
 

Getrouwd! In the spotlight - 105-de Vierdaagse

In the spotlight 105-de Vierdaagse
Mariska schreef in juni 2023 dat zij verscheen 'In the spotlight 105-de Vierdaagse', een project van de Nijmeegse Vierdaagse in 2023. In dat project zijn 46 deelnemers met een bijzonder verhaal in de schijnwerpers gezet. Het 21-ste verhaal gaat over Mariska: 

'De Liefde van je leven vinden'.

Je man ontmoeten via de 4Daagse, het blijkt mogelijk te zijn! Mariska (25) uit Alphen aan den Rijn was in 2019 op zoek naar een wandelmaatje. In het 4Daagsemagazine zag ze de tip om de website De Wandeldate te bezoeken om daar iemand te vinden. ‘‘Hier heb ik helaas geen maatje gevonden, maar wel de liefde van mijn leven.’’ De kriebels waren vanaf het moment dat Mariska en Tim elkaar zagen meteen aanwezig. Tegenwoordig wonen Mariska en Tim samen, zijn ze getrouwd en hebben ze vele wandelingen samen achter de rug. ‘‘Tim zal mij tijdens de 4Daagse binnenhalen op de Via Gladiola, net zoals in 2019.’’
 
Mariska en Tim trouwden in 2022. Ze waren toen 24 en 25 jaar. 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Mariska en Tim deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids! van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. 

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 26 maart 2021. Update in 2023.