Op 23 maart 2021 telde ik (Irene) het 500-ste Wandeldate koppel. Ik schreef het overzichtsblog 'Mijlpaal: 1000 leden vonden hun partner via DeWandeldate' en deelde het in de Nieuwsbrief. Een paar uur later stuurde Mariska een mailtje: "Beste Irene, Vanavond kreeg ik weer de nieuwsbrief van de Wandeldate en las over de succesverhalen en statistieken en dacht meteen: ik heb niets laten weten! In 2018 hebben ik en mijn huidige vriend ons ingeschreven en vanaf 6 januari 2019 zijn we een stel."

Ik feliciteerde Mariska en vroeg of ze ook haar succesverhaal wilde schrijven. En ja hoor, de volgende dag stuurden Mariska en Tim hun verhaal. Ja, een heel goed verhaal Mariska! 

Wat extra leuk is: Mariska en Tim zijn van nu af aan 'ons' jongste Wandeldate stel!

Wandelend in natuurgebied Deelerwoud, ook op de Veluwe. 

 

Het succesverhaal van Tim en Mariska

Tim was 22 jaar, Mariska was 21 jaar, beiden wonen in Zuid-Holland

 

Mariska:

Ik wilde na mijn studie meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Op de site zag ik een advertentie van de Wandeldate. Ik schreef me in met als doel iemand te vinden om mee te trainen. Deze heb ik niet gevonden, maar wel een relatie. Een relatie naar wie ik kon wandelen om te trainen. Uiteindelijk heeft hij me ingehaald op de Via Gladiola. 
 

Tim:

Via mijn collega werd ik geattendeerd op de Wandeldate. Zo ben ik op de site gegaan en na een like van haar een bericht gestuurd. 
 
Inmiddels zijn we bijna 2,5 jaar samen en wandelen we iedere keer dat we bij elkaar zijn. We wonen niet heel dichtbij bij elkaar en wonen beide nog bij onze ouders dus zien elkaar alleen in het weekend. Meerdere keren per jaar gaan we op vakantie naar de Veluwe om lekker te wandelen. Dat is onze favoriete plek. Hier zijn we ook verloofd in de schemering van het bos en inmiddels hebben we zicht op samenwonen vanaf augustus.
 
Bedankt Wandeldate voor deze fantastische match!
 
Hoop dat het een goed verhaal is ;)
 
Vriendelijke groet van Mariska en Tim

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Mariska en Tim deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

>> Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

>> Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids! van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. 

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 26 maart 2021

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.