Mobiele menu

Wandeling door Rotterdam met DeWandeldate, langs de Kralingse Plas en langs de Maas

Singleswandeling Rotterdam en Kralingse Plas

Ga je mee wandelen door Rotterdam, langs de Maas en langs de Kralingse Plas? We lopen de Kralingenpad wandeling. Met singles van 33 t/m 48 jaar. 

Route: Kralingen Pad vanaf station Blaak (13 km)

We wandelen vanaf de Blaak (met de Markthal en de Kubuswoningen) naar Oostplein en dan door de 3 verschillende gebieden: het meer proletarische West Kralingen, het recreatiegebied Kralingse Plas / Kralingse Bos, en het deftige Oost Kralingen. Via de Maasboulevard lopen we terug naar Blaak. Deze route staat beschreven in de gids: Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam, van Uitgever Gegarandeerd Onregelmatig. 

Kralingenpad wandelroute uit de gids Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

Verslagje en Foto

Op zaterdag 7 september 2019 liep een groep Wandeldaters deze afwisselende route. Met dank aan Henk, één van de leden, die de route begeleidde. De groep bestond uit 2 vrouwen en 6 mannen (helaas veel afmeldingen vooraf), singles van 33 t/m 48 jaar. Van de 8 deelnemers zijn 4 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate. Twee mensen liepen al eerder mee. Er werd gepauzeerd bij Woodz in het Kralingse Bos. .

Reacties van deelnemers:

  • Héél gezellige dag gehad. dank voor het organiseren!
  • Was een mooie wandeling. En het was zo goed als droog onderweg :) mooi tussen de buien door gelopen. Was een prima groep. We hebben bij Woodz gepauzeerd. 
Skyline van Rotterdam aan de Maas.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 8 mei 2019.