Mobiele menu

Stadswandeling van Delft via Schiedam naar Rotterdam, met DeWandeldate

NS wandeling Schiedam Jeneverstad

Met DeWandeldate lopen we deze nieuwe NS route: een stedenwandeling door het Groene Hart, van Delft via Schiedam naar Rotterdam.

NS wandeling Schiedam Jeneverstad

  • van station Delft-Zuid via Schiedam naar station Rotterdam (19 km)
  • 'Parken, weilanden, sloten en kanalen overheersen de eerste helft van deze route. Terwijl je midden in het Groene Hart bent! Maar in Schiedam stort je je in het stadsgedruis. Wist je dat Schiedam stad van de jenever is? Via de havens en een oude spoorlijn loop je naar het centrum van Rotterdam.'
  • De wandeling gaat van station Delft-Zuid via station Schiedam Centrum naar station Rotterdam Centraal. Tot aan station Schiedam Centrum is de route 13 km. Wie doorloopt naar Rotterdam Centraal, legt 19 km af.

Verslagje

Op zaterdag 19 mei 2018 liepen we met een groep van 6 mannen en 8 vrouwen, singles van 38 t/m 53 jaar, deze mooie wandeling met DeWandeldate. Van de 14 deelnemers zijn 4 mensen lid (met actief, zichtbaar profiel) van DeWandeldate, en liepen 4 mensen al eerder mee met een groepswandeling. 

  • 'Leuke wandeltocht. Anders dan gewend, laatste deel vooral stad i.p.v. natuur. Maar interessant, Schiedam, haven, Jenever brouwerijen.... Buiten geluncht en in een 'alternatief' restaurant gegeten.'

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 11 april 2018.