Mobiele menu

NS Wandeling Duinen van Zoutelande met DeWandeldate

NS Wandeling Duinen van Zoutelande

Met DeWandeldate lopen we deze keer de allernieuwste NS wandeling, van station Vlissingen via Zoutelande naar Westkapelle 

Wandelroute: NS-wandeling Duinen van Zoutelande

  • 13 km (tot Zoutelande) of 19 km (tot Westkapelle)
  • Deze route volgt deels de LAW (langeafstandswandelroute) Nederlands Kustpad
  • Struinen over het strand, steile duinen beklimmen en je verwonderen over grote schepen die af en aan varen over de Westerschelde. 
  • 'Bløf wist het al: aan de Zeeuwse kust is het goed vertoeven. ‘Ik ben blij dat je hier bent’, zo luidt de tekst van de single ‘Zoutelande’. Bekijk de officiële video voor BLØF met Geike Arnaert.

Op zaterdag 14 mei 2022 liepen we deze NS wandeling met DeWandeldate. Met dank aan Irene (niet beheerder Irene, maar Irene uit Zeeland) voor de begeleiding van de route., De groep bestond uit 4 vrouwen en 3 mannen, singles van 38 t/m 55 jaar. Van de 7 deelnemers zijn 5 mensen lid (met actief profiel) van DeWandeldate. De groep pauzeerde bij strandtent Vloed (vlakbij Dishoek). Drie deelnemers wandelden tot Zoutelande, de andere vier liepen door tot Westkapelle. 

NS wandeling Duinen van Zoutelande met DeWandeldate
NS wandeling Duinen van Zoutelande met DeWandeldate
NS wandeling Duinen van Zoutelande met DeWandeldate
  • Het was een geslaagde dag gisteren! Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad en ze vonden het allemaal een prachtige wandeling!

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 28 december 2021.