Mobiele menu

Groepswandeldate langs de Rijn, van Ede naar Wageningen

NS wandeling Belmonte, Ede - Wageningen

Prachtige Winterwandeling (16 km) met 35+ singles. Bossen, landgoederen, Wageningse berg, de Rijn, de Betuwe en botanische tuin Belmonte. 

Route NS wandeling Belmonte

van station Ede Wageningen naar busstation Wageningen (16 km)

'Vanaf het station Ede Wageningen lopen we door het bos De Sysselt, we passeren een aantal prehistorische grafheuvels. De route volgt het beekdal van de slingerende Molenbeek. De beek werd gegraven om energie te leveren voor watermolens. Door de bossen van landgoed Oranje Nassau's Oord naar de Wageningse Berg met fraaie uitzichten over de Rijn en de Betuwe. De befaamde botanische tuin 'Belmonte Arboretum' is een mooi slotstuk.'  

  • Deze route volgt LAW route Maarten van Rossumpad.

Verslagje en Foto's

Op zaterdag 13 januari 2018 liep een groep van 8 mannen en 8 vrouwen, singles van 35 t/m 54 jaar, deze mooie wandeling met DeWandeldate. Riemke, één van onze leden, begeleidde de route (waarvoor dank!). Van de 16 deelnemers zijn 14 mensen lid van DeWandeldate, en liepen 3 mensen al eerder mee met een groepswandeling. De groep pauzeerde bij Nol in ’t Bosch. Na afloop werd er geborreld in Wageningen, en gingen 5 mensen nog samen uit eten.   

DeWandeldate groepswandeling Belmonte, van Ede naar Wageningen. Uiterwaarden.
DeWandeldate groepswandeling Belmonte, van Ede naar Wageningen

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 19 december 2017