Mobiele menu

 Wandeldate: NS Beerschoten, Bunnik - Bilthoven

NS wandeling Beerschoten, Bunnik - Bilthoven

Route: NS Beerschoten

  • Van station Bunnik naar station Bilthoven (17 km)
  • Deze route is één van de nieuwe NS wandelroutes in 2015.
  • Route langs: Kromme Rijn, groene weilanden, landgoederen Rhijnauwen en Beerschoten, het Panbos, de bunkers van de Hollandse Waterlinie, De Uithof.
  • "Na het centrum van Bunnik lopen we over het mooie wandelpad langs de Kromme Rijn naar Rhijnauwen. Tussen de forten Fort Vechten en Fort Rijnauwen door en langs de bunkers van de Hollandse Waterlinie. Aan het eind van het landgoed verschijnen kleurige gebouwen van de Uithof, het universiteitscentrum van Utrecht. Daar loop je even later midden tussendoor. Na het meteorologische veld van het KNMI en De Bilt, duik je het bosgebied van landgoed Beerschoten in om er in Bilthoven weer uit te komen."

Verslag van onze Groepswandeldate

Op zaterdag 10 oktober 2015 wandelden we deze NS route met DeWandeldate, met een groep van 20 singles (10 mannen en 10 vrouwen, van 45 t/m 61 jaar. Twee mensen hadden al eerder mee gewandeld met DeWandeldate, en 11 van de 20 deelnemers waren al lid van DeWandeldate. We pauzeerden bij de Veldkeuken Amelisweerd, langs de Krommerijn, in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd. Na afloop dronken we nog wat bij een café vlak bij station BIlthoven.  

Enkele reacties van de deelnemers:

  • 'Het was erg gezellig afgelopen zaterdag!'
  • 'Nog hartelijk dank voor de organisatie van de wandeling van Bunnik naar Bilthoven! Ik heb genoten van de route, van het mooie weer en van het gezelschap. Ik kom graag nog een keer meewandelen!'

Enkele foto's

 

Meer groepswandelingen

Wil je ook een keer mee wandelen? DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor één-op-één daten. Regelmatig organiseren we ook een groepswandeldate. Check hiervoor onze Singles Wandel Agenda. Leden en nieuwsbrief abonnees krijgen de wandelingen ook wekelijks in hun mail. Ook op Facebook en Twitter worden de wandelingen aangekondigd. 

LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Hoofdfoto theehuis en landgoed Rhijnouwen: Esther Westerveld

© DeWandeldate, 5 september 2015.