Mobiele menu

NS wandeling Beerschoten, van Bunnik naar Bilthoven

Zaterdag 28 januari - NS wandeling Beerschoten

Route: NS Beerschoten (18 km)

  • van station Bunnik naar station Bilthoven
  • route langs: Kromme Rijn, groene weilanden, landgoederen Rhijnauwen en Beerschoten, het Panbos, de bunkers van de Hollandse Waterlinie, De Uithof.

Na het centrum van Bunnik sta je ineens echt buiten. Je loopt over het mooie wandelpad langs de Kromme Rijn naar Rhijnauwen. Tussen de forten door en langs de bunkers van de Hollandse Waterlinie. Ongeveer 4 km na de start komen we bij het Theehuis Rhijnauwen, hier maken we een horeca-stop (als er plek is).

Aan het eind van het landgoed verschijnen kleurige gebouwen van de Uithof, het universiteitscentrum van Utrecht. Daar loop je even later midden tussendoor. Na het meteorologische veld van het KNMI en De Bilt, duik je het bosgebied van landgoed Beerschoten. Daar maken we een (korte) lunchstop (neem je eigen lunch mee). Vervolgens wandelen we via het Panbos door naar station Bilthoven.

Verslagje

Op zaterdag 28 januari 2023 liep een groep wandeldaters deze NS wandeling met DeWandeldate. Met dank aan Willeke, voor het initiatief. De groep bestond uit 7 mannen en 7 vrouwen, singles van 30 t/m 45 jaar. Van de 14 deelnemers zijn 9 mensen lid (met actief profiel) van DeWandeldate. 'Tussendoor hebben we nog lunchpauze gehouden in het bos, we konden daar heerlijk in het zonnetje zitten. Aan het eind hebben we in Bilthoven nog bij restaurant PK de wandeling afgesloten met een drankje met iedereen die dat wilde.'

Enkele reacties van de deelnemers:

  • Het was een erg gezellige wandeling gisteren en we hadden schitterend wandelweer. 
  • Leuke route, leuke groep en lekker gewandeld. 
NS wandleing Beerschoten met DeWandeldate

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto: NS wandeling Beerschoten met DeWandeldate

© DeWandeldate, plaatsing 6 december 2022.