Mobiele menu

Groeps wandeldate: NS wandeling in Noord-Brabant

NS natuurwandeling Hart van het Groene Woud, van Boxtel naar Best

NS wandelroute Hart van het Groene Woud

  • Van station Boxtel naar station Best (15 km)

Dit is één van de nieuwe NS routes uit 2018 die we nog graag gaan verkennen. Nadat we Boxtel verlaten hebben wandelen we door Nationaal Park Het Groene Woud, met bossen, landgoederen en edelherten in natuurgebied De Scheeken. Met singles van 40 t/m 55 jaar. 

Verslagje

Op zondag 5 mei 2019 liep een groep Wandeldaters deze mooie NS route. De groep bestond uit 6 vrouwen en 5 mannen. Van de 11 deelnemers zijn 6 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate. 

Enkele enthousiaste reacties van deelnemers:

  • Was een superleuke wandeling en we hebben geboft wat betreft het weer. Leuke gemêleerde groep en na afloop met z’n allen nog wat gedronken. Veel gelachen en date ervaringen uitgewisseld.
  • We hebben heerlijk gewandeld afgelopen zaterdag. Bij de start hield ik m’n hart vast voor het weer, maar uiteindelijk hebben we alle buien weten te ontlopen. Onze groep was erg gezellig. Zeer uiteenlopende persoonlijkheden met elk een interessante achtergrond. Voor mij was dit een eerste kennismaking met ‘Wandeldate-publiek’ en het is me zeker niet tegengevallen. Ik denk dat ik binnenkort mijn profiel op openbaar ga zetten en een betaald lidmaatschap neem.
  • Op de foto een hinde (een vrouwtjeshert), dus geen ree. Helaas was het 't enige hert dat we zagen, hoewel we midden in het 'hertengebied' zaten. Omdat het dier zo stil bleef staan, vermoedden sommigen van ons dat het een nephert was, dat bij de prijs van een Wandeldate-ticket was inbegrepen  ;-)
  • Hoi Irene, het was een mooie dag met goed weer, ondanks de verwachtingen J;-) Hoewel ik er verder geen volgende date aan heb overgehouden vond ik het erg leuk om tijdens een mooie wandeling met zoveel mensen kennis te maken en verhalen uit te wisselen.​
Hert in natuurgebied het Groene Woud, gespot tijdens groepswandeldate.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 16 januari 2019.