Mobiele menu

stadswandeling door de haven van Rotterdam

Nieuwjaarswandeling Rotterdam: Parken, Bruggen en Markthal

We starten het nieuwe jaar op 4 januari 2015 met een afwisselende stadswandeling door Rotterdam, de 'Hometown' van DeWandeldate. Een mooie route vanaf het nieuwe Centraal Station, door de binnenstad, het Museumpark, het park bij de Euromast, over de Willemsbrug en de Erasmusbrug en langs vele bezienswaardigheden. We nemen ook een kijkje bij de nieuwe Markthal. Voor singles die graag wandelen, van alle leeftijden!

Wandelroute: Groene Wissel Rotterdam (9 km)

We verzamelen bij het stationscafé. Daarna maken we deze rondwandeling langs een groot aantal bezienswaardigheden van Rotterdam:

Verslag en Foto's van onze Groepswandeldate

We wandelden met 7 mannen en 6 vrouwen, veel leuke gesprekken, genoten van het heerlijke weer en de mooi uitgezette Groene Wissel wandeling. Leuk om te vermelden: na afloop vertelden twee mensen mij dat ze 'elkaar gevonden' hadden. Nog een paar foto's die ik onderweg maakte:

 

Rotterdam Centraal Station

 

beeldenroute op de Westersingel

 

Museumpark

 

Het Park bij de Euromast

 

over stukje oud spoortracé naar de Willemsbrug

 

binnenhaven Rotterdam

 

Kubuswoningen

 

op weg naar de Markthal

 

in de Markthal

Meer groepswandelingen

Wil je ook een keer mee wandelen? DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor één-op-één daten. De groepswandeldates zijn een extraatje. Ik organiseer af en toe een natuur- of stadswandeling. Check daarvoor regelmatig onze Singles Wandel Agenda.

Reacties en contact met DeWandeldate

© DeWandeldate, 10 december 2014.