Mobiele menu

Wij hebben gisteren samen de Fjoertoer Egmond gelopen, niets romantischer dan samen een nachtwandeltocht wandelen met duizenden zo niet een miljoen waxinelichtjes ..

Ik ben niet langer een alleen wandelende wandelaarster!

Het verhaal van Arno en Kim

Arno en Kim zijn allebei 40 jaar, en ze wonen allebei in Noord-Holland

Hoe Arno en Kim elkaar opnieuw vonden via DeWandeldate. En hoe ze de eerste keer een fietsdate hadden en gisteren nog de romantische Fjoertoer nachtwandeltocht liepen.

"In het voorjaar op een bospad ergens in the middle of nowhere een wandelaar tegen gekomen waar ik een paar kilometer mee op ben gelopen, leuk gesprek gehad tot hij linksaf moest slaan en ik rechtdoor. Nadat hij uit het zicht was verdwenen bedacht ik mij dat ik zijn contactgegevens wel had willen hebben want het gesprek had mij nieuwsgierig gemaakt. Zo'n held ben ik dus om dat niet te durven vragen.....

Paar maanden later meld ik mij aan op jullie site en wie staat daar tussen al die wandelende mannen? De wandelaar van toen! En het profiel wat we beide hadden geschreven had ook nog eens heel veel overeenkomsten. Toen toch mijn stoute wandelschoenen aangetrokken, hem een berichtje gestuurd en gelukkig wist hij ook nog wie ik was en had hij hetzelfde gedacht toen ik uit het zicht verdwenen was. Twee dagen later hadden we onze eerste date, die dan wel op de racefiets was, dat dan weer wel! Goed, om een lang verhaal kort te maken. Vele ontmoetingen volgden en hij is nét zo leuk als ik al vermoedde!

Ik ben niet langer een alleen wandelende wandelaarster! En dus wil ik mij bij deze afmelden en jullie heel veel succes wensen met het koppelen van andere wandelaars!

Met vriendelijke groeten, Kim"

"Wat foto's betreft....misschien kan je een foto erbij plaatsen van de Fjoertoer? Wij hebben samen de Fjoertoer Egmond gelopen, niets romantischer dan samen een nachtwandeltocht wandelen met duizenden zo niet een miljoen waxinelichtjes, glühwein, pepernoten en allerlei geluid-, dans- en lichteffecten! ;-)"

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Arno en Kim deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

De foto is van MJ Klaver via fotosite Flickr. 

© DeWandeldate, 30 november 2014