Zoek je een leuke invulling van je eerste Wandeldate? Doe mee aan Urban Walk in Den Haag, en wandel langs en door Haagse Hofjes en Paleizen. 

Urban Walk Den Haag

Wandelend op ontdekkingstocht door Den Haag? Dat kan op zaterdag 19 september 2020! De Urban Walk Den Haag is een unieke stadswandeling langs bekende plekken in de Hofstad, maar ook langs minder bekende locaties waar je zelf niet snel (binnen)komt. Je kunt bij de Urban Walk Den Haag kiezen uit twee routes, namelijk de 12 km en de 20 km. Het is een uniek georganiseerde wandeling met een volledig uitgestippelde route. Een ontdekkingstocht vol met sportiviteit, cultuur en architectuur. 
Bij het concept van de Urban Walks draait het om de excentrieke ervaring van het stedelijke parcours. De evenementen kennen geen wedstrijdelement en daarom worden er ook geen tijden geregistreerd. Er ligt een parcours dat de wandelaars langs diverse stedelijke locaties leidt. Dit wandelconcept is laagdrempelig waarbij de focus op de beleving van de steden ligt. 

Praktische informatie: 

  • Wanneer: zaterdag ? sept 2022.
  • Startlocatie: Lange Voorhout
  • Finishlocatie: de tuin bij de Nieuwe Kerk
  • Afstanden: 12 of 20 km

De route gaat langs en aantal highlights:

Zo wandel je niet alleen langs Paleis Noordeinde, maar ook door de Paleistuin en stelt de Kloosterkerk speciaal haar deuren open. 

 

Bekijk ook de Urban Walks in Groningen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Haarlem, Gent en Antwerpen. 

Urban Walks in Nederland en België in 2022

 

Correcties en aanvullingen?

Geef ze door aan info@dewandeldate.nl

 

Wil je ook lid worden of DeWandeldate volgen?

Foto: Urban Walk Den Haag

© DeWandeldate, 23 april 2019. Updates in 2021.

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.