Mobiele menu

Natuur- en strandwandeling AWD met singles via DeWandeldate

Groene Wissel duin- en strandwandeling Zandvoort

Gezellige, afwisselende wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen met open duingebied en stille bossen en een wandeling langs het strand. Met 35+ singles. 

Groene Wissel Zandvoort 

  • Duinen, strand en zee
  • Rondwandeling vanaf station Zandvoort aan Zee (16 km)

‘Prachtige, zeer afwisselende wandeling door het rustige noordelijke deel van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Open duingebieden worden afgewisseld met stille bossen. Op rustige dagen is de kans vrij damherten te zien heel groot. Over het strand loop je terug naar het station.'

Verslagje

Op zaterdag 13 mei 2017 liep een kleine groep van 5 deze wandeling met DeWandeldate. 3 vrouwen en 2 heren, singles van 37 t/m 49 jaar. Wegens een onverwachte stroomstoring op het spoor startte de groep wat later en zijn ook wat deelnemers afgehaakt. Kort verslagje van één van de deelnemers:

  • Uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen. We waren met z’n vijven. 3 vrouwen en 2 heren. En het weer hielp gelukkig erg mee. Niet echt veel slecht weer gehad. Toen we op het strand liepen scheen heerlijk de zon.
  • De route was wat lastig maar het gebied erg mooi. De beschrijving was een beetje onduidelijk en door de kleine buitjes was papier niet echt bruikbaar meer. Gelukkig had iemand de route op de telefoon...
  • Ik kan natuurlijk alleen voor me zelf spreken, maar ik heb me prima vermaakt. Wel haakte iemand voortijdig af en koos ervoor om in eigen tempo door te blijven lopen. De verschillen waren qua wandelsnelheid wel erg groot.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 7 maart 2017