Mobiele menu

Wandeldate koppel Rob en Trudi getrouwd

We zijn verwonderd en dankbaar dat we elkaar vonden, en nu getrouwd!

Dit zijn de leukste mailtjes: 'Hierbij een bericht van een gelukkig koppel. Dank Irene voor het initiatief tot het oprichten van deze site.'

Het succesverhaal van Trudi en Rob

Trudi is 57 jaar, Rob is 62 jaar. Beiden wonen in Noord-Holland.

Trudi schreef:

Zondag 11 september reed ik naar de Bosbaan in Amsterdam. Een paar dagen daarvoor had ik een like ontvangen van een man uit Amsterdam. Rob, 62 jaar, zag er leuk uit maar viel kwa leeftijd eigenlijk buiten mijn zoekprofiel.

Maar waarom zou ik niet gewoon nog een keer lekker gaan wandelen. Met ruime (wandel)date ervaring achter de rug, had ik geen hooggespannen verwachtingen. Vooraf hadden we weinig gemaild, daar houden we allebei niet van, zonde van de tijd.

Die zondag was het prachtig weer. Na de gebruikelijke social talk in het begin, starten we heel snel het echte gesprek. Tot ons beider verrassing bleken we allebei een aantal jaren geleden onze partner verloren te hebben. Dat gaf gelijk een band. Ook bleken onze levens in het verleden grote parallellen te vertonen. We raakten steeds meer geïnteresseerd in elkaar. Na een wandeling van dik 4 uur, een wijntje op terras en een aansluitend etentje gingen we allebei met een heel blij gevoel weg. De tweede wandeldate volgde snel daarna in de duinen van Hillegom.

En daarna nog eentje en nog eentje, wandelend of bij één van ons thuis. In razend tempo leerden we elkaar beter kennen. Afgelopen week zijn we zelfs een aantal dagen naar Parijs geweest.  

De toekomst lacht ons tegemoet. Het is heel bijzonder dat ons dit geluk is overkomen.

Rob schreef:

Een paar maanden nadat iemand me vertelde over de Wandeldatesite me toch maar eens aangemeld. Als nieuweling in deze wereld, beetje naïef volgens sommigen, blij dat dit gelijk een paar likes opleverde. Ook zelf een paar gestuurd en al snel een aantal afspraken ingepland. Na een paar eerste leuke afspraken komt er dan opeens iemand op je pad waar je niet om heen kunt. Terug op de fiets na onze eerste afspraak met een onwerkelijk gevoel thuis aangekomen. Als je dan de volgende ochtend blij wakker wordt en alleen maar kunt denken wanneer zie ik haar weer, dacht ik je lijkt wel 16. Gelukkig was er snel een volgende afspraak ingepland. De duinen in en na een blikje bier en wat pistache nootjes bleken die gevoelens geheel wederzijds te zijn.

Samen verder op pad

Voor ons beide geldt dat we nog steeds verwonderd en dankbaar zijn dat we elkaar gevonden hebben. Binnenkort gaan we weer een aantal dagen samen weg. We vieren dan samen het leven. Maar bovenal herdenken we dan onze geliefde overleden partners die ook nog eens op dezelfde dag geboren zijn. Op hun geboortedag staan leven en dood voor ons dicht bij elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij denken dat, als ze al ergens zijn, ze die dag lachend naar ons zullen kijken.

Groetjes, Rob en Trudi

Update 2023: Getrouwd!

Irene ontving bericht van Trudi, en deze prachtige trouwfoto (van fotograaf Bas Koolstra).

Wandeldate koppel Rob en Trudi getrouwd

Beste Irene, In vervolg op onze eerdere berichten informeren wij je dat we op 11 september j.l. getrouwd zijn. Precies een jaar nadat we elkaar via de wandeldate ontmoet hebben. Een aantal jaren geleden zijn we allebei onze partners verloren. We zijn nu weer zo dolgelukkig met elkaar dat we het leven wilden vieren met al onze vrienden en familie. Het was een prachtig, warm, liefdevol en bijzonder feest. Dus ook op je 63 ste en 58 ste kan het zomaar gebeuren dat je via een wandeling de juiste persoon tegenkomt! Veel groetjes van Trudi en Rob.  PS: je mag dit delen.

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Trudi en Rob deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 28 oktober 2022. Update 13 november 2023