Mobiele menu

We zijn supergelukkig en we gaan samenwonen!

We zijn supergelukkig en we gaan samenwonen!

Online daten leek haar niets: ‘ik hoopte toen dat ik dat nooit hoefde te gebruiken’. Maar toen ik van DeWandeldate hoorde heb ik dat wel onthouden.' Lees hoe het Michelle en en Menno verging. 

Succesverhaal van Michelle en Menno

Ze ontmoetten elkaar in februari 2021, hij was toen 39, zij 31 jaar. Michelle wilde nu graag haar succesverhaal delen. Zij schreef eerder al, in april 2021: 'Geslaagde date!: Hallo Irene, Eind januari heb ik een profiel aangemaakt en in februari heb ik, toen het ijs op de sloot lag een leuke date gehad met Menno, en dat was erg gezellig. Wandelen is een hele fijne manier om iemand te leren kennen. Inmiddels zijn we al een tijdje aan het daten en we hebben onze profielen op inactief gezet.'

Michelle wil met haar verhaal graag helpen te laten zien dat DeWandeldate een leuke manier is om met elkaar in contact zijn gekomen. Hoe meer aansprekende verhalen van heel verschillende mensen, hoe beter. Michelle: ‘als ik iemand wil ontmoeten ga ik wandeldaten.’ In februari 2021 was het zo ver. Het was toen ook Coronatijd. Zo’n platform voor wandelen en buiten zijn was nu extra handig.

Menno: ‘geen super typische wandelaar’. Menno is het liefst iedere dag buiten. Maar hij afficheert zich niet als wandelaar. Op een andere datingsite ontmoette hij een vrouw die een leuke date had via DeWandeldate. Hij voelde zich wel aangesproken door de vorm van daten: wandeldaten, waarbij je elkaar al wandelend leert kennen. Bij zijn inschrijving waren er wel veel vragen die hem afschrikten: 'Welk type wandelaar ben je?' 'Wat is je favoriete wandellandschap?' en 'Plaats je wandelfoto'.

De eerste date was gelijk geslaagd! 'Menno was mijn eerste date. Dat was in februari 2021. Het was meteen gezellig. We hebben een stuk gelopen, met een koffietje onderweg, een heel leuke wandeling. Bij onze vervolgdate gingen we ook naar buiten: picknicken.'

Michelle is heel enthousiast over het wandeldaten: ‘Ik kan wandelen als eerste date van harte aanbevelen. De invalshoek sprak me aan. Het is een relaxte, prettige manier om iemand te leren kennen. Je hoeft elkaar niet de hele tijd aan te kijken.'

Motor rijden!

Gaan ze nog wel eens wandelen samen? 'Jawel, soms gaan we een weekendje weg. Ik heb zelf ook nog een wandelvakantie gedaan. Maar als we samen zijn gaan we ook vaak fietsen, op de racefiets of mountainbike. Ook de foto is gemaakt tijdens een fietstocht' Toen ze Menno nog maar net kende vond Michelle het jammer dat hij motor rijdt. Daar had ze helemaal niets mee. 'Waarom zou je jezelf in gevaar brengen? Op hun eerste vakantie wilden ze naar Frankrijk. Menno stelde voor op de motor te gaan en daagde haar uit: 'Durf je wel mee op de motor?' Toen ze eenmaal achterop zat was ze snel verkocht. Inmiddels heeft ze ook haar motorrijbewijs gehaald en gaan ze regelmatig samen motorrijden. Ook hun volgende vakantie is een motorreis in Thailand.

Huis gekocht en geregistreerd partnerschap

'We zijn supergelukkig met elkaar, we willen samen de toekomst in en we gaan ook samenwonen. We wonen nu al dichtbij elkaar, op 3 minuten loopafstand. En nu hebben we ook samen een huis gekocht.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Michelle en Menno deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 7 maart 2023.