Mobiele menu

We zijn fervente wandelaars en hebben het Limespad gevolgd

We zijn fervente wandelaars en hebben het Limespad gevolgd

Leuk om iedere keer weer te lezen hoe leden die elkaar vonden zo enthousiast en vaak wandelen samen. Sandra en Paul besloten al snel om samen het langeafstandswandelpad (LAW) Romeinse Limespad te lopen.

Het succesverhaal van Sandra en Paul

Paul en Sandra zijn allebei 62 jaar en wonen in Zuid-Holland

Sandra:

Hallo Irene, via jouw leuke site heb ik een geweldige man ontmoet, waar ik enorm blij mee ben. We hebben elkaar vlak voor de coronatijd de eerste keer ontmoet, zijn blijven wandelen en fietsen, eerst op anderhalve meter afstand, later niet meer.... Inmiddels is er een warme en diepe relatie uit voort gekomen. We wandelen nu samen het Limespad! We zijn samen op pad!
Dank zij de Wandeldate, dank je wel!

Paul:

Hallo Irene, ik heb een leuke dame ontmoet via de wandeldate. Zij is nu mijn vriendin.

Wij hebben elkaar 1 week voor de crisis (8 maart 2020) leren kennen in Katwijk op het strand. Daarna zijn we blijven napraten in een rustige strandtent en we hebben daar samen een hapje gegeten. De week daarna op zondag weer afgesproken in Katwijk met ook de bedoeling om daar een hapje te eten, totdat we te horen kregen in het restaurant om kwart voor zes : "we gaan zo sluiten". Toen bood ze spontaan aan om bij haar thuis te gaan eten. Zo gezegd zo gedaan en van het één kwam het ander... 

We zijn fervente wandelaars en hebben o.a. het Limes pad bijna helemaal gevolgd (Katwijk - Berg en Dal). daarna zal er wel weer iets anders komen. We zitten in ieder geval vol met plannen, waaronder wandelen.

Bedankt voor dit platform en een paar groepswandelingen.
Blijf gezond !

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Sandra en Paul deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 27 januari 2021