Mobiele menu

Onze eerste wandeldate was op de Utrechtse Heuvelrug

We zaten gezellig samen in onze eigen Corona bubbel

Vorig jaar heb ik een leuke man ontmoet via jullie site. Wij hebben het heerlijk samen: onze relatie is gestart in onze eigen coronabubble. Ideaal om elkaar beter te leren kennen.

Het succesverhaal van Ledido en Maatje

Zij, Ledido, is 58 jaar. Hij, Maatje, is ook 58 jaar, Beiden wonen in Utrecht

Zijn foto was wat saai (hij keek ook zo serieus), maar ja hij woonde wel lekker dichtbij. Dus toch maar een mailtje geschreven, wie weet zou ik een leuke wandelmaat vlakbij huis vinden. Eigenlijk was ik op zoek naar een nieuwe relatie, maar een wandelmaatje was toch ook zeer welkom.

We spraken af op de parkeerplaats op de Utrechtse heuvelrug. Toen we daar aan kwamen rijden regende het, geen goed begin dus. Daarom eerst maar samen een kopje koffie gedronken. Het was meteen gezellig, we konden heerlijk samen praten en voelden ons allebei meteen op ons gemak. Daarna samen het bos in voor een lekkere wandeling.

Hij nam het initiatief om de week erna meteen weer af te spreken, toen gingen onze gesprekken wat dieper. Maar ondertussen gingen de strenge coronamaatregelen ook in: dus alleen een koffie to go was nog mogelijk. Geen nood: picknick mee. We hebben heel wat uitjes gehad in Coronatijd en voelden steeds meer voor elkaar. Maar ja: Corona…. Wanneer doorbreek je dan de 1.5 meter? Gelukkig al heel snel en toen zaten we gezellig samen in onze eigen Corona bubbel: geen films, restaurants, drukke agenda met afspraken met vrienden, maar wel alle tijd om elkaar goed te leren kennen. Achteraf zijn we nog steeds heel blij met deze tijd. Doordat we veel met zijn 2en waren, kregen we echt goede gesprekken en maakten we heel veel tijd voor elkaar.

Na een paar maanden hebben we onze kinderen ook aan de nieuwe partner voorgesteld. Toch een belangrijk moment, gelukkig klikte dat ook goed en gunden ze ons dit geluk. Nu kennen we elkaar al weer bijna een jaar en hebben een fijne LAT relatie. We wandelen, fietsen en kanovaren veel met zijn 2en en genieten nog steeds volop. Onze agenda’s lopen weer vol met etentjes en uitjes met vrienden, maar af en toe blokken we een hele dag voor elkaar zodat we nog even weer echt met zijn 2en zijn. In onze Corona bubbel hebben we geleerd hoe fijn en belangrijk dat is.

We willen volgend jaar een fietsvakantie in Spanje houden en blijven natuurlijk samen wandelen. Samen actief buiten zijn is immers iets waar we allebei van houden.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Ledido en Maatje deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Ledida en Maatje willen graag anoniem blijven. Daarom een foto van DeWandeldate van de Utrechtse Heuvelrug waar zij hun eerste wandeldate hadden. 17 maart 2018: Groepswandeling NS route Utrechtse Heuvelrug met DeWandeldate

© DeWandeldate, 23 november 2021