Mobiele menu

We probeerden zelfs The West Highland Way te wandelen

We probeerden zelfs The West Highland Way te wandelen

Weer een nieuw koppel via DeWandeldate! Succesverhaal nr. 10! En niet zo maar een verhaal ..

Jeroen (56) en Tessa (56) uit Zeeland

Tessa schreef in haar profiel op onze site, over zichzelf: "De laatste jaren heb ik gewandeld in Andorra, Kent, Sauerland, Ardennen en Normandië, maar een grote wens staat nog steeds open. Dat is om de West Highland Way in Schotland te wandelen. Ga je mee?"

In Jeroen's profiel (nickname ‘Jeroen naar Santiago’) stond onder andere: "Ik ben de laatste jaren vooral naar Santiago de Compostella onderweg geweest en heb daar fantastische mensen ontmoet met wie je graag je leven en ervaringen deelt. Zo iemand zou ik ook graag dichtbij hebben."

In Mei 2015 schreef Jeroen: "Hallo Irene, Het lijkt er op dat ik via dewandeldate vaste verkering heb gekregen met Geertje (nickname) uit …. Je mag me voorlopig onzichtbaar maken. Groeten Jeroen"

Tessa volgde: "Hai Irene, Via jouw wandelsite heb ik een super lieve wandelaar ontmoet, waar ik al een aantal maanden mee op trek. We hebben zelfs een poging ondernomen om mijn "droomwens" The Westhighland Way te wandelen, die we helaas wegens fysieke klachten moesten afbreken, maar we zullen de tocht later zeker herhalen. We zijn heel blij met elkaar en genieten van elk moment samen! Middels jouw site heb ik deze heer ontmoet en daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken! Hartelijke groet Tessa"

 

Poseren bij The West Highland Way, Schotland

"We vinden het prima als je ons verhaal op de site plaatst, maak er maar een mooi verhaal van, want dat is het zeker!

Ik wil je nog vertellen dat we vanaf de eerste ontmoeting aan de wandel zijn gegaan. We merkten beiden dat we naast wandelen, ook gezellig konden kletsen over wat we onderweg zagen en beleefden. Wonderlijk en verrassend om op deze manier met elkaar in contact te komen, hoe bijzonder en wat een geluk!

Afijn inmiddels zijn we in Schotland geweest en hebben we een gedeelte van het prachtige wandelpad gelopen. Door knieklachten moesten we de tocht afbreken, maar we zijn er van overtuigd dat er een vervolg komt. 

In tussen tijd zijn we vaak bij elkaar en hebben een geweldig mooie tijd.

Hartelijk dank van ons beiden,
Jeroen en Tessa uit Zeeland."

September 2015:
"Inmiddels kennen Jeroen en ik elkaar een half jaar en zijn we nog steeds "een setje". Het is echt super tof dat wij elkaar op deze manier hebben leren kennen. Afgelopen augustus zijn we in de Franse Ardennen wezen wandelen, deze keer zonder klachten.
Voor november staat een deel van de Eifelsteig op het programma, waarbij we ook mijn andere hobby (vogels kijken) kunnen uitvoeren. Als het goed is kunnen we volop kraanvogels spotten, die dan op trek zijn. Leuk hè! Afijn nogmaals hartelijk dank en veel succes verder met je site, Hartelijke groet Tessa."

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Jeroen en Tessa vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DéWandeldate

Hoofdfoto: The West Highland Way, Schotland, van Krisjanis Mezulis

© DeWandeldate, 6 januari 2015.