Mobiele menu

We ontmoetten elkaar bij de wandeldate in Oosterbeek.

We ontmoetten elkaar bij de wandeldate in Oosterbeek

Het succesverhaal van Monique en Richard

Monique is nu 57 en woont in Gelderland. Richard is 58 jaar en woont in Noord-Brabant

“Waar hebben jullie elkaar leren kennen?” is vaak een vraag die mensen ons stellen. Trots zeggen wij dan “bij de Wandeldate in Oosterbeek

Groepswandeling vanuit Oosterbeek

Bijna 4 jaar geleden, op 5 oktober 2019, zat ik in mijn auto bij het station in Oosterbeek, te twijfelen of ik wel uit zou stappen. Richard had een paar dagen eerder nog een kaartje voor deze wandeling gekocht. Hij  twijfelde helemaal niet en wou heel graag mee.

Na de woorden van een vriendin “dat het maar een wandeling was” en ik “nergens aan vast zat” heb ik mij bij de groep gevoegd.

Tijdens de tweede helft van de wandeling hoorde ik de stem en het accent van een Brabander die de gids telkens aanvulde met informatie over de Hollandse Waterlinie en ik was benieuwd naar deze man. Ook Richard had blijkbaar iets in mij gezien en de rest van de wandeling liepen we gezellig samen.

Na nog een biertje gedronken te hebben met een paar andere wandelaars en de gids van die dag wandelden we samen naar onze auto’s waar we telefoonnummers uitwisselden en Richard mij als afscheidsgebaar een onhandige kus gaf. Ik had een goed gevoel over onze ontmoeting en de volgende ochtend ontving ik van Richard een berichtje waarin hij voorstelde om twee weken later samen de omgeving van Rhenen te verkennen.

En zo is het begonnen. Het klikte, we spraken steeds vaker af, en Richard reed het eerste jaar regelmatig van Brabant naar Den Haag en terug.

We ontmoetten elkaar bij de wandeldate in Oosterbeek

Tijdens de corona periode zijn we echt naar elkaar toe gegroeid en veel wandelingen, reisjes en fietstochtjes later zijn we nog steeds superblij en gelukkig met elkaar en zeggen we nog regelmatig hoe bijzonder het is dat we elkaar mochten ontmoeten, vinden en elke dag meer liefhebben.

Samen fietsen

We hebben een deel van het Marskramerspad gewandeld (daar is de hoofdfoto van) en zijn vaak in de Algarve waar we langs de kust wandelen en fietsen.  Richard haalt mij uit mijn comfortzone en samen verleggen we grenzen:)

Ik ben inmiddels wat korter bij Brabant gaan wonen. En de wens en het verlangen om een volgende stap te zetten naar één plek samen wordt steeds groter. Wordt zeker vervolgd!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Monique en Richard deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Bij de Hoofdfoto: We hebben een deel van het Marskramerspad gewandeld. 

© DeWandeldate, 2 oktober 2023.