Mobiele menu

We hebben elkaar de liefde verklaard

We hebben elkaar de liefde verklaard

Als je de juiste persoon treft kan het snel gaan. Lees hoe het Sandra en Tony verging bij DeWandeldate. 

Succesverhaal van Sandra en Tony

  • Sandra is 48 jaar, Tony is 50 jaar. Ze wonen allebei in Noord-Brabant,

Sandra schreef:

Beste Irene, ik heb me aangemeld op jouw site, omdat ik op zoek was naar een (wandel) maatje en het mij wel aanspreekt om iets actief te doen. In plaats van dat je uit eten gaat en er op z’n opperst best gepresenteerd uit ziet, sta je gewoon met sportieve kleding en schoeisel … aan de start.

Ik kwam met Tony in contact, omdat hij mij een Like gaf en die heb ik beantwoord. Diezelfde dag, 4 september, hebben we heen en terug berichten gestuurd en kreeg ik in de avond al zijn telefoonnummer. Op donderdag 7 september om 8 uur zijn we gaan wandelen, auto’s geparkeerd bij de Drie Linden (Drunense duinen). En dat was een groot succes. ‘s Avonds nogmaals afgesproken en een ijsje gegeten.

We hebben nog steeds contact en inmiddels elkaar de liefde verklaard. We wandelen nog met regelmaat en hebben al plannen gemaakt om weekendjes samen op pad te gaan. Eerste weekend is gepland 1 december, dan gaan we naar Zuid-Limburg, hotel is al geboekt. Lekker wandelen, eten enz.

Dus wij zijn tot dusver een succesverhaal en hebben goede hoop voor de toekomst.

Op de valreep voordat mijn abonnement afliep, toch nog iemand ontmoet!

Tony schreef:

Ik zat al een tijdje met onderbrekingen op de wandeldate, en heb daarbij best veel leuke ontmoetingen gehad. Begin september, tegen het einde van mijn looptijd zag ik 'Sandra' uit Den Bosch. Ze viel me op met haar foto en korte tekst wat mij triggerde om eens een Like te sturen. Nadat dit gedaan was kreeg ik al snel een Like terug van haar. Dus ja, daar moet je iets mee doen, Ik heb haar een kort bericht gestuurd en zij stuurde ook weer snel iets terug. Dat ging heel vlot en het voelde heel fijn en vertrouwd aan. Zo goed zelfs dat ik dezelfde dag nog mijn nummer stuurde en we over gingen op whatsapp. We hebben wat over en weer berichten met elkaar gewisseld en al heel snel (na 3 dagen) hadden we al afgesproken om te wandelen om 8 uur ‘s ochtends in de Drunense duinen.

Ik had al best wat leuke ontmoetingen met anderen gehad, maar toch had ik mijn verwachting laag gezet en ik zou het wel zien. Toen we elkaar zagen en gingen wandelen ging het heel soepel. Het voelde heel fijn en vertrouwd aan, en dat was wederzijds ook. Wat een fijne vrouw dacht ik, de tijd ging heel snel en hebben een mooie wandeling gemaakt met koffie onderbreking bij de 'Rustende jager'. Eenmaal terug bij de auto hebben we nog wat gekletst en zijn we ieder naar huis gegaan om even te laten bezinken hoe leuk het was. En dat was het, want dezelfde avond hebben we weer afgesproken in Heusden. Daar een paar uur rondgelopen en veel en gezellig gekletst, het was zo leuk en fijn!

Vanaf dat moment hebben we veel afgesproken en zijn we zelfs al een dagje naar Zuid-Limburg geweest om te wandelen. Alles groeide uit tot verliefdheid. Sindsdien zijn we als het uitkomt bij elkaar, want we hebben steeds het verlangen om elkaar te zien. We wonen zo'n 20 min van elkaar, dus dat maakt het dan wel makkelijk.

Wat een leuke en lieve vrouw is Sandra, ik had dit niet willen missen! We zijn erg blij met elkaar en het is alsof we elkaar al zo lang kennen, Wandeldate thanks!

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Sandra en Tony deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids of 3 maanden gratis Premium Komoot!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: van Toa Heftiba, via Unsplash

© DeWandeldate, 16 november 2023.