Mobiele menu

Publicatie over DeWandeldate in Wandelsportmagazine, juli 2014

Wandelsportmagazine: Zullen we wandeldaten?

We zijn heel blij met de mooie publicatie over DéWandeldate in Wandelsportmagazine, jaargang 11, nummer 3, juli 2014. We zien aan de nieuwe leden die zich (sinds gisteren) via Wandelsportmagazine aanmelden dat we nu ook de fanatieke Vierdaagse lopers bereiken. We hebben direct een aanpassing gedaan: in de ledenprofielen onderscheiden we nu als wandeltype ook de 'Vierdaagse loper'. Binnenkort, als meer mensen deze vraag hebben ingevuld, kunnen leden dus ook op zoek naar andere (single) Vierdaagse lopers. 

Zullen we wandeldaten?

Wat doe je op een eerste date? Wandelen natuurlijk! DéWandeldate is de eerste datingsite die zich volledig richt op wandelliefhebbers. ‘Wandelen is de nummer één vrijetijdsbesteding van Nederlanders en dus ideaal voor een ontspannen kennismaking’, aldus oprichtster Irene den Ouden.

Wie zich inschrijft maakt een profiel aan. Het is de bedoeling dat daarbij ook een voorstel voor een eerste wandeldate wordt geplaatst. Zo nodigen leden elkaar uit voor hun favoriete wandelingen.

MAKKELIJKER

Op de site staan al voorstellen van wandelsingles: ‘de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum’, een mooie duinwandeling met zonsondergang aan het strand, ‘van kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg naar het Gerendal’ en ‘even op en neer naar de Vlaamse Ardennen’. Door de persoonlijke uitnodigingen moet in principe het contact makkelijker ontstaan dan op een gewone datingsite.

WANDELVOORKEUREN

Ook in de rest van de profielen laten de leden hun passie voor wandelen zien: wat is hun favoriete wandellandschap? Welk wandeltype zijn ze; bijvoorbeeld natuurliefhebber, sportieve wandelaar, rugzakloper, cultuurzoeker, spiritueel of gezelligheidswandelaar? Verder plaatsen ze hun eigen wandelfoto’s, landschapsfoto’s en foto’s van hun wandeloutfit.

MISSIE

Irene ziet het als haar persoonlijke missie om natuurliefhebbers en wandelaars bij elkaar te brengen. ‘Helemaal mooi is het als mensen via mijn site de liefde van hun leven vinden’.

Zullen we wandeldaten? DeWandeldate in Wandelsportmagazine, juli 2014

 

Méér artikelen, video's, radio en tv over DeWandeldate?

DeWandeldate in de Media

 

Wil je ook lid worden of DeWandeldate volgen?

© DeWandeldate, 7 maart 2014.