Mobiele menu

Wandelen? Zo gek nog niet!

Wandelen? Zo gek nog niet!

Marianne wilde de wandeling eigenlijk afzeggen maar deed dit uiteindelijk niet. Gelukkig maar :-) We ontvingen weer zo'n mooi succesverhaal!

Het succesverhaal van Ton en Marianne

Ton is 60 jaar en woont in Noord-Brabant, Marianne is 58 jaar en woont in Noord-Holland

Allebei hadden we ‘wandelmaatje’  in ons profiel staan, en waren zeker niet op zoek naar een partner. Beiden druk bezig met onze persoonlijke ontwikkeling na ‘hartenpijn’.

Marianne wilde de wandeling eigenlijk afzeggen maar deed dit uiteindelijk niet. Gelukkig maar :)

Onze eerste wandeling, rondje Maasland, was gezellig en we waren verrast dat we al na 5 minuten in een diep gesprek raakten met elkaar. We hebben ook nog wel een beetje op de mooie omgeving gelet. Ondertussen was er ook nog een crisis op het werk waardoor wandelen ook deels werken werd. Niet echt leuk voor Ton als wandelmaatje. 

Toch spraken we aan het einde van de wandeling spraken we af om ‘over een poosje nog eens af te spreken’. We waren nieuwsgierig naar elkaars verdere verhalen.

Inmiddels zijn we bijna 6 maanden en vele wandelingen en mooie gesprekken verder. We hebben (achteraf) ontdekt dat er eigenlijk na wandeling 2 al een vonkje was overgesprongen. Al wandelend en pratend hebben we delen van Brabant, Limburg en Zuid- Holland verkend en ontdekt dat we de nodige overeenkomsten hebben en elkaar eigenlijk hartstikke leuk en lief vinden. Niet verwacht dat dit voort zou komen uit onze eerste wandeling maar we kunnen iedereen aanraden om via De Wandeldate.nl af te spreken. Leuke mensen daar, al zeggen we het zelf 

Ton en Marianne

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Ton en Marianne deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 31 oktober 2021