Mobiele menu

'De tweede date was op de zaterdagavond voor Pinksteren, bij de Brabantse Kluis vlakbij Aerle Rixtel.'

Wandeldate.nl? What the Friemel! Dat is het!

Marco, één van onze (ex) leden, schreef een prachtige poëtische post op Facebook, die we hier mochten delen. Wéér zo’n leuk succesverhaal van DeWandeldate!

 

Het verhaal van Marco

‘Lovewalking’, 45 jaar, Limburg

(Zijn vriendin is 47 jaar en woont in Noord-Brabant)

Wandeldate.nl

Komende zomer loop ik al 47 jaar op deze planeet rond. Het allerliefste beweeg ik me al wandelend over onze mooie Aardbol.

Zoals jullie vast wel weten ben ik langer vrijgezel geweest, dan dat ik me in een relatie bevond. Samenzijn wil(de) ik graag, maar dat viel toch niet zo mee.

Wandelen dat gaat me Vuul beter af, snel en lang kan ik dat, en ook leg ik graag verre afstanden af in mn eentje en of met m'n wandelvrienden.

Daten via het internet heb ik nooit gedaan. Geen Lexa, of andere datingsites voor hoger opgeleiden, of dan Tinder: nee dank U vriendelijk.

Bijna 2 jaar geleden zat ik op m'n hoekbank in een Wandelmagazine te bladeren. Pip gezellig op m'n schoot erbij. Beetje plaatjes kijken, koppen lezen, gewoon relaxed en nietsvermoedend.

Zie ik daar ineens reclame staan voor Wandeldate.nl What the Friemel! Dat is het.

Ikke met hulphond Pip gauwww een gratis profiel aangemaakt en wat Skon fotookes erbij gedaan.

Na goedkeuring van mijn profiel, gingen Pip en ik wandelvrouwen liken, net zoals dat bij Facebook kan. En vervolgens wij wachten, wij nog meer wachten, nog wat hartjes uitgedeeld. Ondertussen maar even een 110km tochtje gelopen.

Bij een wederzijdse Like, kun je na betaling met elkaar communiceren. Nou dat heb ik gedaan, ben wel 2x wezen wandelen. Was gezellig maar niet wederzijds.

Op een andere avond liet ik een hartje achter bij een mysterieuze Vrouw met een grote zonnebril op. Heel fascinerend. Haar woonplaats: lekker vlakbij.

Kreeg een Hartje terug; ikke heel blij. Wij communiceren met elkaar, het duurde een tijdje, maar daar was dan die eerste date.

Op Hemelvaartsdag in de avond bij de Cacaofabriek te Helmond, buiten op het terras was onze eerste ontmoeting.

Het was geweldig goed weer, dus kwam ik daar te voet aan. Toen ik haar zag aankomen lopen, dacht ik nog: wat een geweldig leuke meisjesachtige, prettig oogende Vrouw komt daar aangelopen.

Fijn hebben we met elkaar gesproken, over ditjes en Datjes, ook over elkaars rugzakjes en de inhoud daarvan.

De tweede date was op de zaterdagavond voor Pinksteren. Deze keer was ik op m'n vouwfietske gekomen. Bij de Brabantse Kluis vlakbij Aerle Rixtel hadden wij afgesproken.

Weer trof mij die prettige vrolijke verschijning, m'n Wandeldate. Deze keer gingen we na de koffie, hup hup, het veld in, door drek en nattigheid, liep de route. Bramen, brandnetels, muggen alles kwam op ons voetpad. Zelfs een teek besprong mij.

Ik: de held op wandelsokken wilde allang haar hand vasthouden en haar zoenen, en zeggen dat ik zo vol van haar was, maar dat moment liet nog even op zich wachten.

Nog een paar drankjes na de wandeling in de Hoeve en prettig gepraat alweer. Wat later kwamen we weer in beweging, richting uitgang.

Het regende behoorlijk. Deze held van dit verhaal mocht uiteindelijk met vouwfiets en al in Date haar auto. En kreeg een lift naar huis.

Thuis op de hoekbank, Pip op het vloerkleed, theetje erbij, zochten onze handen elkaar op en stopte we even met praten ..........

Wij zijn nog lang niet uitgewandeld en ook nog langes nie uitgepraat. Wat heerlijk is het dat ze m'n leven is ingewandeld.

Binnenkort een stadswandeling in Maastricht, komende zomer een strandwandeling en in de herfst een weekendje Brussel.

Maar nu moet ik gaan, even een Kennedymarsje doen te Someren.

Met aan de start en Finish mijn Wandeldate <3 <3 <3  Love U Vuul.

Wie weet krijg ik wel een zoentje.........

 

De foto is van de avond van onze tweede date, gemaakt bij de Brabantse hoeve vlak bij Aarle-Rixtel, toen liepen wij net het bos uit aan het einde van onze wandeling. 

Brabantse Hoeve vlak bij Aarle-Rixtel, Foto's van Marco

 

Relatie is ten einde

In 2018 ontvingen we het verzoek van Marco te melden dat het toch geen succes is geworden. Eind 2017 was deze relatie ten einde.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Marco en vriendin deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 7 juli 2017