Mobiele menu

Voor de eerste wandeldate op mijn e-bike van Rotterdam naar Therese gefietst

Voor de eerste wandeldate op mijn e-bike van Rotterdam naar Therese gefietst

Hallo Irene, ik heb begin mei via de wandeldate een hele leuke vrouw (Therese) ontmoet, met wie het super goed klikt. We hebben elkaar echt gevonden, daarom zeg ik bij deze mijn lidmaatschap op. Ons succesverhaal komt eraan. Bedankt voor deze mooie een onderscheidende wandeldate site, Groeten Reinier

Het succesverhaal van Therese en Reinier 

 Therese is 55 jaar, Reinier is 57 jaar. Beiden wonen in Zuid-Holland.. 

Therese:

We kwamen op het idee om ons in te schrijven bij de Wandeldatingssite van jou, omdat je tijdens het wandelen elkaar beter kan leren kennen, dan te zitten aan een tafeltje of op de bank. Daarna kwamen we via een mailbericht van de Wandeldatingssite met elkaar in contact en na wat berichtjes en apps naar elkaar gestuurd te hebben, hadden we afgesproken om te gaan wandelen in Brielle. Dat is mijn woonplaats. Vervolgens hebben we nog andere wandelingen gemaakt in de duinen van Oostvoorne en Rockanje.

We zullen zeker blijven wandelen en ook fietstochten samen gaan maken.

Bedankt voor het oprichten van de Wandeldatingssite!

Reinier:

Ik ben Reinier (nickname: Wandelheerlijk) en heb Theresia (nickname: Therese) leren kennen. Ik ontving een heel aardig berichtje van Theresia in mijn mailbox van de Wandeldatingssite. Hierbij stelde zij mij voor om een keer samen te gaan wandelen en na afloop iets te drinken. Ik was blij verrast met haar leuke berichtje en reageerde terug, dat het mij erg leuk leek om samen te gaan wandelen. Na een paar keer heen en weer mailen en we elkaars mobiele nr. uitwisselden, zijn we inderdaad tot een gesprek gekomen. Ik ben de eerste keer op mijn e-bike vanuit Rotterdam naar Theresia gegaan. We hebben eerst op een terrasje iets gedronken en daarna een wandeling gemaakt van ongeveer twee uur. Het was even aftasten, maar al snel bleek dat we een klik hadden en zijn leuk aan de praat geraakt. Na afloop hebben we samen gegeten. Daarna besloten we om elke week elkaar te zien en te spreken tijdens een wandeling of een fietstocht.

We zijn nu ruim twee maanden samen. We wonen allebei nog op ons eigen adres. Zo kunnen we onze relatie rustig opbouwen en elkaar beter leren kennen. We kunnen wel zeggen dat we erg blij zijn dat we elkaar als partner hebben gevonden via jouw site, het gaat erg goed. We vinden het fijn dat je de Wandeldate site hebt opgericht omdat deze deze zich duidelijk onderscheid van andere datingsites. Praten gaat makkelijker als je beweegt.

We wandelen veel, in de duinen van Oostvoorne en Rockanje.

De foto is gemaakt in het Zuidelijk-Randpark Molenstee (Rotterdam Zuidwijk)

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Therese en Reinier deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 18 juli 2021