Mobiele menu

Vogelliefhebbers Frits en Erika gingen op VOGELkijkdate

Vogelliefhebbers Frits en Erika gingen op VOGELkijkdate

We ontvingen weer een mooi succesverhaal, dit keer van twee enthousiaste vogelaars. 

Succesverhaal van Erika en Frits 

Erika is 45 jaar en woont in Friesland, Frits is 53 jaar en woont in Noord-Holland

Geschreven door Erika

Wat me aansprak in de Wandeldate was dat je zowel voor een partner als voor een wandelmaatje kon inschrijven, of beide natuurlijk. Dat laatste deed ik. Ik was best tevreden met mijn leven als single, een maatje erbij kon ik zeker wel gebruiken, een relatie misschien ook wel, maar in eerste instantie ging ik voor een maatje.

Eerst keek ik uit naar contacten in mijn eigen regio, lekker praktisch leek me dat. Een poosje hield ik profielen in de gaten van mannen uit de buurt, maar ik zag geen profiel dat me genoeg aansprak om te reageren.

Inmiddels had ik een berichtje gekregen van een man die buiten mijn zoekgebied woonde. Hij had wel gezien dat ik maatjes in mijn eigen regio zocht, maar hij dacht: “ik probeer het gewoon”. Zijn profielfoto sprak me aan. Wat voor ons beiden een groot pluspunt was dat we alle twee natuurliefhebbers zijn..  Dat was het ook wat mij over de streep trok om hem een berichtje terug te sturen. Al snel hadden we onze eerste afspraak, ongeveer halverwege onze woonplaatsen. Omdat we beiden van vogels kijken houden, gingen de verrekijkers mee en werd het eigenlijk een vogelkijkdate.

Wat ik leuk vond aan onze eerste ontmoeting was dat hij even enthousiast werd van de vogels die we onderweg zagen als ik! Hij was ook relaxed in de omgang.

Toch vond ik zo’n eerste afspraak ook wel wat onwennig en wist ik niet zo goed wat ik nou eigenlijk van hem vond.

De tweede afspraak was in een groot vogelkijkgebied meer in mijn omgeving. Op een punt dat handig op de route lag pikte hij me op in zijn auto. Na een hele dag samen vogels kijken, praten, wandelen, warme koppen koffie en thee (het was winter) verliep het contact tussen ons naar mijn mening heel gemakkelijk. Ik vond hem sympathiek en bij mij sprong de vonk al over! We gingen nog een paar keer samen dagjes de natuurgebieden in en tussendoor stuurden we elkaar steeds vaker berichtjes  Na die paar vogelkijkdates wist ik dat hij ook meer voor mij voelde dan alleen een maatje en toen werden we een stel! We hebben ook allebei interesse in kunst en cultuur, maar tot nu toe (het weer laat zich steeds van z’n beste kant zien J ) gaan we meestal kijken wat we buiten weer tegenkomen aan vogels, planten, vlinders of andere dieren. En dan is het juist leuk de natuurgebieden en leuke plekjes van twee verschillende provincies te verkennen. Het reizen neem ik graag op de koop toe. Inmiddels is het zo’n negen maanden geleden dat we elkaar voor het eerst hebben ontmoet en hebben we een half jaar een relatie.

  • Alle 3 getoonde foto's zijn van Erika en Frits, gemaakt tijdens hun natuurwandelingen. 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Erika en Frits deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 14 oktober 2017