Mobiele menu

Vandaag heerlijk verliefd geworden

Ja, ja, weer een mooi nieuw succesverhaal. Op 3 februari ontvingen we de opzegging van Carlos: 'Ik heb iemand gevonden via DeWandeldate, vandaag heerlijk verliefd geworden'. Twee dagen later volgde het succesverhaal.

Het Succesverhaal van Carlos en Antoinette

  • Carlos is 60 en woont in Gelderland, Antoinette is 56 jaar en woont in Overijssel.

Carlos:

Hallo Irene,

Het is heel vers en het voelt heel goed. Wij hadden vanaf het begin een superklik en een wandeling van 20 km al bij de eerste kennismaking was voldoende om de wederzijdse klik te bevestigen. Ik heb 8 maanden op deze site gestaan en zeer veel wandelingen gemaakt die allemaal genoeglijk tot zeer aangenaam waren maar niet leiden tot dat overweldigende gevoel. Pas op de laatste dag dat mijn abonnement afliep, overkwam het mij. Het is onvoorspelbaar wanneer dat warme bad voor je klaar staat, maar de super ontspannen manier van kennismaken met deze geniale formule heeft mij met veel plezier al deze afspraken doen maken, waardoor ik het moeiteloos kon volhouden. Chapeau voor deze geweldige site.

een lieve groet, Carlos

Antoinette:

Dag Irene de man in kwestie heette ... op de site. Hij heeft jou zijn/ons verhaal gestuurd. Heb daar niks aan toe te voegen. Was mijn eerste wandeldate man. Ben een bofkont! Dank voor het ooit lanceren van je site. Het zorgt voor een ontspannen manier van ontmoeten.

Hartelijke groet, Antoinette

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Carlos en Antoinette deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 5 februari 2018.