Vorige week publiceerden we al een succesverhaal met het eerste DeWandeldate huwelijk en de eerste baby. En nu blijkt er nóg een stel getrouwd, ook via onze wandeldatingsite. We ontvingen vandaag hun mooie verhaal, compleet mét huwelijksfoto. Onze felicitaties aan het huwelijkspaar!

 

Succesverhaal van Heleen en Apoda 

(Heleen was in 2016 56 jaar en woonde in Gelderland, Apoda was 57 en woonde in Utrecht)

'In het voorjaar van 2016 bracht een voorzichtige 'like' ons naar het regenachtige Klompenpad rond Asperen. Drie weken later een stadswandeling in Amersfoort, steeds gezelliger dus naar de Ri4daagse.., een kasteelwandeling met een concert, een heidewandeling in Drenthe...

Voor ons beiden was het onze eerste wandeldate - wandeling, in augustus 2017 naar het gemeentehuis in Geldermalsen! Samen genieten we van het wandelen en elkaars gezelschap, dankzij de 'wandeldate', voor ons werkte het echt.'

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Heleen en Apoda deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.