Mobiele menu

Succesverhaal: Daten als je wat ouder bent

Succesverhaal: Daten als je wat ouder bent

En weer een mooi nieuw succesverhaal. Van Suus en Peterus, beiden 65 jaar. De titel van het verhaal heb ik (Irene) niet zelf bedacht hoor. 

Beste  Irene, enige tijd geleden, toen ik mij uitschreef van de wandeldate, stuurde je een verzoek om ons verhaal te mailen. Dit is ons verhaal:

Daten als je wat ouder bent; het verhaal van Suus (65) en Peterus (65) uit Gelderland

Wandelen is altijd fijn.

Allebei hadden we al verschillende dates gehad via Wandeldate voordat we met elkaar afspraken. De eerdere dates hadden geen vervolg gehad maar midden in de corona-tijd maakten we een leuke wandeling in Wageningen. Gelukkig konden we op een terrasje in de zon wat verder kennis maken. Een voorzichtig eerste stapje was gezet en we gingen voor een volgende afspraak: een prachtige wandeling onder een hete zon in de Maasduinen.

Nu, vier maanden en tien wandelingen verder, kunnen we wel van een relatie spreken. We zijn niet over één nacht ijs gegaan, (voorstelbaar na een leven van relaties en afscheid nemen). Misschien verwachtten we ook niet meer dat dit nog zou kunnen gebeuren. Toch lijkt het erop dat juist die gestage vooruitgang in afspraken, wandelen en gesprekken het hem deed. Ook al ken je elkaar niet, gewoon een afspraak maken en samen wandelen zorgt al snel voor gedeelde herinneringen. Wij hebben al een mooi album gemaakt met fijne herinneringen die ons inspireren om samen nog lang stevige wandelingen maken; dankzij de wandeldate.

Met vriendelijke groet, Suus

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Suus en Peterus deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: NS wandeling Belmonte, Ede - Wageningen 21 mei 2016, Afrikaanse beelden, langs de route in de omgeving waar Suus en Peterus hun eerste date hadden. 

© DeWandeldate, 31 januari 2021