Mobiele menu

Kies voor een actieve date, een Schaatsdate!

Schaatsdate: schaatsen op natuurijs! (of op een ijsbaan)

Ga je deze weken liever schaatsen dan wandelen? Zet dan een schaatsdate in je profiel, en nodig elkaar uit voor een schaatstocht. Check de schaatskaart van Nederland. 

Waar kan je schaatsen in Nederland?

Zodra het begint te vriezen slaat in Nederland de schaatskoorts toe! Waar kan je het beste schaatsen?
Raadpleeg de schaatskaart van Nederland - met natuurijs - van Erik Ekkel. Deze kaart is gemaakt dóór en vóór de echte schaatsliefhebbers. Mensen uit het hele land voegen op de website zelf locaties toe, waar goed geschaatst kan worden. Als gebruiker kan je op zoek naar natuurijs (op vennen, meren, vaarten, vijvers, beken en sloten) in alle provincies. 
Voor schaatsfanaten die niet willen wachten op natuurijs: hier ook wat linkjes naar andere schaatsplekken. 

1 op de 5 leden wil ook schaatsen

Schaatsen staat in de Top 10 van favoriete outdoor activiteiten van de leden van onze datingsite. Eén op de vijf leden (18%) geeft in het profiel aan graag te schaatsen. Op de Singlespagina kunnen schaatsers naar elkaar op zoek (via outdoor activiteit schaatsen).

Ga je nu er zoveel ijs ligt liever schaatsen dan wandelen? Zet dan een schaatsdate in je profiel, en nodig elkaar uit voor een schaatstocht. Dat kan een tocht zijn die je zelf bedenkt, of rijdt samen mee met een georganiseerde schaatstocht.

Welke outdoor activiteit doe jij graag? Leden van datingsite DeWandeldate vinden elkaar ook via hun activiteiten

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Robbert Esser, via Unsplash

© DeWandeldate, 28 februari 2018. Update 2024.